Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek lesz olyan a...

Szerintetek lesz olyan a jövőben, hogy az emberiség többsége önellátásra fog berendezkedni?

Figyelt kérdés
Elegük lesz abból,hogy a kapitalizmusban gyakorlatilag nem kapnak annyit,amennyit megérdemelnének,így inkább visszatérnek az önfenntartáshoz,és legalább nincs munkahelyi stressz többé.
2018. febr. 1. 12:59
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Hát, én vidéken élek, de nem nagyon mezőgazdászkodik senki.

Nem véletlen...

2018. febr. 1. 16:12
 32/35 A kérdező kommentje:

Azért nem,mert nem érte meg.

De most már mit látsz.

Nem lehet munkából megélni sem,nemhogy jól élni.

120-150 ezer egy albérlet 10-15 milliónál kezdődnek a lakások.

Az átlag fizetésekből pedig még lakbért sem lehet fizetni.

És mindezt mindennap stresszben élve.

Viseld el a főnököt,a pletykálkodó,rosszindulatú munkatársakat,akik 5000 Ft-ért ott tesznek keresztbe a másiknak,ahol tudnak.

2018. febr. 1. 16:30
 33/35 anonim ***** válasza:

Panaszkodnak, hogy nincs munka vidéken. Oké. De akkor miért nem mennek ki, és ássák fel, vetik be a telküket?

Én megcsinálom, és nyáron nem kell zöldség-gyümölcsre költeni, igenis számít.

2018. febr. 1. 16:38
 34/35 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ez lesz a jellemző.
2018. febr. 1. 19:03
 35/35 anonim ***** válasza:
53%

Akkor lefordítom, aki nem értené még a lényeget: a kérdező 5 percet késet a munkahelyéről, emiatt lecseszték és ezért minden baja van.

Az albérlet árak siránkozásaiból azon se lennék meglepődve, hogyha Balázskával lenne dolgunk.

2018. febr. 2. 08:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!