Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nácizzák le a hazafi...

Miért nácizzák le a hazafi embereket?

Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 16:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%
fáj az igazság mi, kérdező?
2010. jún. 6. 16:44
 12/24 A kérdező kommentje:
Hát mivel én tudom hogy mi az igazság ami pedig eltér attól amit Te és Ti állítotok...szóval ezért tettem fel a kérdést. Egyébként tényleg nem esik jól. Mert amit ezek az emberek amit ez a sok ember megtesz...Nem ezt érdemlik. Ha ide írsz akkor indokolj és érvelj ne kérdezz vissza ilyen provokatívan. Sajnálom hogy idáig jutottál hogy ez a szinted. Várom az indolkást.
2010. jún. 6. 16:53
 13/24 anonim ***** válasza:
50%
ha tudod mi az igazság, akkor minek tetted fel ezt a kérdést?
2010. jún. 6. 16:57
 14/24 anonim ***** válasza:

ráadásul ez az oldal anonim, nem értem egy anyuka a család kategóriába miért irkálna ilyeneket...

Nem tudom, melyik budai villában élsz, ahol a környéken elképzelhetetlen egy ilyen eset, de igen, máshol vannak ilyenek.

Ha minden ellentmondás neked provokáció akkor hogy indokoljunk, válaszoljunk?

2010. jún. 6. 16:59
 15/24 A kérdező kommentje:

Azt kérdezted fáj-e az igazság arra nézve ugye tehát hogy a hazafiak nácik lennének állításod szerint. Én mondtam hogy tudom azt hogy mi az igazság ezzel kapcsolatban. A kérdésem pedig az hogy miért? Nem függ össze a kettő.

A kérdésből egyértelműen ki lehet venni hogy mi és kik ellen irányul. Egyáltalán nem vetek el semmiféle indoklást vagy választ de úgygondolom hogy ez azért sok volt és mindenki számár egyértelmű hogy nem valószínű az eset. Egy fajvédő náci vagy hungarista bakancsos 15éves lány miért köszönne úgy hogy "Szebb jövőt!"?

2010. jún. 6. 17:05
 16/24 anonim ***** válasza:
Mert az "inkvizítor" szót legalább három és félszer tovább tart bepötyögni.
2010. jún. 6. 17:05
 17/24 A kérdező kommentje:
Szinte biztos vagyok benne hogy ezt nem egy anyuka írta. Az az erőlködés és az oda nem illő de mégis odatuszkolt "Szebb jövőt!" köszöntés...
2010. jún. 6. 17:07
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem ezért írtam a kérdést hogy egy másikat vitassunk meg alatta. A miértre várok válaszokat.
2010. jún. 6. 17:10
 19/24 anonim ***** válasza:
45%

kérdező te nagyon paranoiás vagy.

bezzeg ha a lány hazafikat verne unalmában, itt sipákolnál.

2010. jún. 6. 17:10
 20/24 A kérdező kommentje:
Megkérlek írj akkor az adott kérdés alá ha azzal kapcsolatban van megjegyezni valód. De ez egy másik kérdés.
2010. jún. 6. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!