Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka Románia gyors...

Mi lehet az oka Románia gyors ütemű fejlődésének?

Figyelt kérdés

Kétlem, hogy a kevesebb korrupció.

[link]

[link]

2018. jan. 18. 21:15
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Bocsi 51%-os de neked a 69%-os pajti a partid...
2018. jan. 19. 21:14
 32/34 anonim ***** válasza:

"Bocsi 51%-os de neked a 69%-os pajti a partid..."

Akkor minek szólsz bele? (Vagy visszabújdokoltál egy másik fiókkal?)

2018. jan. 19. 21:15
 33/34 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy valaki a béka seggitől indul, vagy kicsit feljebbről.
2018. jan. 21. 00:02
 34/34 anonim ***** válasza:

Ott nincs Viktátor aki szétverné az országot, Kérdező. Ennyi a titok.

Legutoljára Caucescou volt ilyen, őt sikerült is elintézniük.

Egyébként meg, ahogy írták: nem ők fejlődnek, hanem mi csúszunk ilyen gyorsan lefelé.

"Kínos olvasni ezt a kényszeredett erőlködést, ahogy bizonygatják páran, hogy Románia mennyire szegény, elmaradott és mindjárt jön az államcsőd."

Aranyapám, én jártam kint, és láttam, amit láttam. Csóróföld továbbra is szegény, durván elmaradott, és Caucescou óta nem áll messze az államcsődtől. A tények makacs dolgok: függetlenek attól, hogy te mit hiszel és mit nem hiszel.

"A valóság meg az, hogy de nagyon is jönnek föl"

Melyik vicclapban olvastad ezt a baromságot?

"már ott tartanak, hogy jobb fizetéseket kínálnak a vidéki magyaroknak, mint a magyar munkaadók."

Forrásod is van erről, vagy csak az elvtelen seggnyalást gyakorlod?

"Árulkodó az is, hogy a kelet Alföld már tele van román táblákkal, mert már a román turista a célpont"

Ez meg úgy ahogy van, baromság.

"Ez már nem a nyolcvanas évek, de látom az ismereteitek de még a viccek is azon a szinten vannak."

Az a vicc, kispajtás, hogy ez nem vicc. A mínuszt pedig kaptad is. Mehetsz vissza Csóróföldre imádni a kamu dák pajtikáidat.

2021. jún. 3. 04:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!