Adolf Hitlernek miért ennyire nyomasztóan negatív a megítélése? Számolgattam osztottam szoroztam, és Hitler nincs benne a top 3 tömeggyilkosba. Szigorú matematika alapján persze.
Igazából az 2 megbízható tárgyi bizonyíték maradt, csak meg:
1)3800 halott egy nap alatt, vmi nyári napon Auschwitczból
2)Az is valami halottakat számoló papír volt
De ne próbáld meg a holokausztot matekkal megmagyarázni
Auschwitcz Auschwitczi halál (Au igazgatója) =
1.200.000 halott (kommunisták) =
6.000.000 halott (valószínűleg a 1930as években megjelent "a németek (v oroszok) 6 millió zsidót gyűlölnek" hírből lett a szám
= igazából senki nem tudja jól eltüntettek mindent, de azért feltünő, hogy a "haláltáborból" menekült zsidók is azt állítják, hogy ők nem láttak semmit, csak hát éppen akik nem dolgoztak azok eltűntek.
'holott ha pl nem bánnak el a párizsi béke során olyan igazságtalanul a németekkel'
Ez a németellenes hangulat eredménye volt. Rengeteg ember odaveszett az 1. világháborúban és valahogy igazolni kellett a nép előtt, a véráldozatuk nem volt hiábavaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!