Adolf Hitlernek miért ennyire nyomasztóan negatív a megítélése? Számolgattam osztottam szoroztam, és Hitler nincs benne a top 3 tömeggyilkosba. Szigorú matematika alapján persze.
"Mert egy elmebeteg tömegmészáros volt, aki több tízmillió ember haláláért és az európai kontinens teljes romba döntéséért felelős. "
Ezt azért így, ebben a formában kétségbe vonnám.
*11
Több tízmillió ember tényleg túlzás, de Európát valóban romba döntötte a háborúval.
Hát hogy mást ne mondjak, tudva és akarva ártatlan civilekből,zsidókból szappant és lámpaernyőt készíttetett!
Ilyet egyetlen hadvezér sem csinált.Lehet hogy zseniális stratéga, karizmatzikus szónok, kiváló hadvezér volt, de amit a zsidókkal tette az megér egy misét.
Mert Sztálinnal ellentétben Hitler főleg zsidókat ölt.
Ezért mérges rá a Mainstream Media, Hollywood és a bankárok. Ugyanis Hitler az ő népüket ölte.
Így jár az aki csak propaganda anyagokat olvas.
Ez egy kőkemény hazugság. A szappanos és lámpaernyős mítoszt csak jóval a háború után találták ki az amerikaiak és szovjetek.
A valóságban ez az urbanlegends kategóriába tartozik. Egyetlenegy tárgyi bizonyítékot sem találtak soha a szappankészítésre vagy lámpaernyőkre.
Ezt akkora marhaság, hogy még maguk a zsidók sem veszik komolyan:
Se arra nem volt soha DNS-bizonyíték, hogy a nácik szappant főztek volna a zsidókból, se arra, hogy lámpaernyőt csináltak volna.
Ajánlom, hogy az agymosó hazug hollywood-i propaganda helyett történelemkönyveket olvass.
Miért számít egyáltalán a matematika? Az utóbbi időkben nem egy nagy publicitást nyerő gyilkossággal kapcsolatban volt óriási közfelháborodás (abszolút jogosan) és sokan a halálbüntetés visszaállítását követelték.
Pedig hát a te logikáddal élve ezen gyilkosok némelyike "csak" egy embert ölt meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!