Hitler tényleg nem szerette a magyar népet?
Hitler így csoportosított
A németek az árják
A némettel rokon,germán népek a felsőbbrendűek.
A szlávokat,közép-európaiakat pedig rabszolganépek közé soroltam.
A zsidókat pedig tudjuk hová.
Nem,nem szerette,kizsákmányolandó népként tekintett ránk.
Mi ez a dedó itt?
Szerette mert visszaadta Erdélyt, hát b.meg, nagyhatalmi politikai játszma része volt!!!
A valóságban meg a magyarokat úgynevezett déli népnek hívta, tehát olyanra, ami nem alsóbbrendű fajilag de mindig szüksége van a felsőbb fajok mint a német vagy az angol vazetésére.
Ilyen nép volt szerinte a román a spanyol a portugál is.
Ami biztos, hogy Hitler fiatalkorában gyűlölte, hogy az Osztrák birodalom irányításába nem németek is beleszólnak és a hatalom elszlávosodásáról beszélt.
Szerintem valószínüleg Hitler fiatalon utálta a magyarokat, de megváltozhatott a véleménye, amikor a magyar szélsőjobbtól támogatást kapott a mozgalma a sörpuccshoz, így a mein kampfban a birodalom és a hatalom elmagyarosodása helyett elszlávosodásról írt.
Később amikor hatalomra került, szinte az egész világ utálta, leszámítva Gömböst, aki elsőként gratulált neki a hatalomátvételhez.
Emiatt Hitler szerintem eleinte utálta a magyarokat, de végül megszerette őket.
Erdélyt egyébként nem ajándékba adta Hitler. Egyszerűen csak meg akarta akadályozni, hogy a magyarok fegyverrel foglalják vissza így kialakítva egy háborút a szövetségesei között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!