Szerintetek ha az emberiség megtudná valósítani a transzhumanizmust, akkor lenne rá igény?
Megszűnne az öregedés,betegségek,halál és örökké élnének az emberek.
De ugye akkor a fenntarthatóság miatt biztosan korlátoznák a szaporodást,idővel senkinek nem lehetne gyereke.
Te lemondanál pl a szülőségről azért cserébe,hogy örökké fiatal maradhass és élhess,élvezhesd az életet,amíg akarod?
Én olyan transzhumanizmust szeretnék, amiben feltölthetem az agyamat egy számítógépre pl. egy Nap köré épített Matrjoska-agyra.
Ott aztán élhetnék több trillió más feltöltött tudattal és mesterséges intelligenciával amíg a legutolsó fekete lyuk ki nem huny és el nem fogy a számítógép energiaforrása.
Kutatnánk az univerzumot, szimulálnánk is alternatív világokat, a lehető legtovább kitolnánk a matematika határait, szimulációkban átélnénk milyen lehetett mondjuk Mátyás Király udvara, de akár egy hekkezés egy Balaton-parti büfében a 80-as években, seprűnyélen repülnénk tőrbe csalva a Magyar Mennydörgőt stb.
Érdekes ,sokan azt gondolják, hogy gyorsan megunnák az életet...
Szerintem ez butaság. Gondoljatok bele, a technika fejlődését láthatnád(na jó,ez lehet csak engem érdekel nagyon :D ), megtanulhatnál mindent, bejárhatnád az egész földet aztán naprendszert aztán a galaxist aztán az univerzumot. A "végtelen" élet "végtelen" lehetőség, hogy lehetne ezt "gyorsan" megunni?
Ha nem is több millió, de több 10 ezer évig 100% , hogy nem égnél ki.
De persze ez is olyan, hogy amíg nem kerülsz ebbe a helyzetbe, nem tudhatod rá a pontos választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!