Diktatórikus, korrupt kis országunk újfent megmutatta, milyen jó is itt élni?
"ma 13:15
Már leírtam, aztán egy másik hsz-ben szájbarágtam, az a te bajod, hogy kézzel lábbal csapkodsz, nehogy a fájó igazsággal szembesülnöd kelljen, mivel neked egy más igazság tetszene. Ha neked így jó, hát...."
Kicsi csillagom. A Bug Bounty programnak jelenleg sincs semmilyen akadálya Magyarországon (sem), kizárólag a techcégeken múlik, hogy bevezetik-e. A T-Systems nem élt a lehetőséggel, hanem feljelentést tett, majd a botrány hatására elkezdett maszatolni (ahelyett, hogy visszavonta volna a feljelentést), néhány hülye - köztük te is - pedig jó lehetőséget látott arra, hogy az eset kapcsán újfent diktatúráról meg egyebekről vonyítson, a tények teljes semmibevételével. A konkrét ügyben a bíróság figyelembe veheti a közérdek fontosságát, és ennek megfelelően hozhat ítéletet, ha egyáltalán eljut az egész a bírósági szakaszba. Ez az ő hatáskörük, nem a rendőrségé és nem is a tied. Lehet valamiféle alternatív valóságban élni, csak nem érdemes.:-)
"A Bug Bounty programnak jelenleg sincs semmilyen akadálya Magyarországon (sem), kizárólag a techcégeken múlik, hogy bevezetik-e. A T-Systems nem élt a lehetőséggel, hanem feljelentést tett, majd a botrány hatására elkezdett maszatolni (ahelyett, hogy visszavonta volna a feljelentést)......... A konkrét ügyben a bíróság figyelembe veheti a közérdek fontosságát, és ennek megfelelően hozhat ítéletet, ha egyáltalán eljut az egész a bírósági szakaszba. Ez az ő hatáskörük, nem a rendőrségé és nem is a tied."
Nem értelek akkor, hisz így van ahogy írod és tökéletesen ugyanígy látom a történteket! Azt mondod én ebből azt szűröm le diktatúra mert hülye vagyok. Nos én ezt az elmúlt években magyar honban újraéledt undort keltő komcsi mentalitásnak tartom. És akkor szerinted meg ez tök normális itt minden rendben van, azért vagy te meg okos?
"Nem értelek akkor, hisz így van ahogy írod és tökéletesen ugyanígy látom a történteket! Azt mondod én ebből azt szűröm le diktatúra mert hülye vagyok. Nos én ezt az elmúlt években magyar honban újraéledt undort keltő komcsi mentalitásnak tartom. És akkor szerinted meg ez tök normális itt minden rendben van, azért vagy te meg okos?"
WTF? 63%-os, ne szórakozz, amit írtál, visszaidézhető.:-) Ezt írtad:
"A hatályos magyar törvények például abszolút nem vesznek tudomást az etikus hekkerkedés létezéséről, természetesen haladni kell a korral, remélhetőleg egy új kormány színrelépésével ilyen dolgokban is előbbre léphetünk majd és felzárkózunk a többi fejlett országhoz e tekintetben is."
Aztán ezt:
"Az európai országokban olyan emberek élnek zömében és főleg olyanok vezetik az ilyen kaliberű cégeket ahol ez a feljelentés egyszerűen nem történt volna meg a törvényeiktől függetlenül! A Bug Bounty program keretében járnak el, elképzelhetetlen a feljelentés."
Vagyis: semmilyen különbség nincs a törvények között. A Bug Bounty programnak nálunk sincs akadálya, mint azt magad is elismerted. EGY darab, NEMZETKÖZI techcég hülyeséget csinált, feljelentést tett. Áruld már el, hogy sikerült ezt a magyar KORMÁNY "komcsi mentalitás"-ának, "diktatúrá"-jának átfordítani? Mi a faxom köze van a kormánynak a T-Systems feljelentéséhez? És mégis mit kellene szerinted tennie a kormánynak, kiskaput nyitni az adatvédelmi törvényen, amit kis ügyességgel bűnözők is kihasználhatnak?? Gondolkozz már, ember.
"Áruld már el, hogy sikerült ezt a magyar KORMÁNY "komcsi mentalitás"-ának, "diktatúrá"-jának átfordítani? Mi a faxom köze van a kormánynak a T-Systems feljelentéséhez?"
A Fidesz kormány keményen hozott magával egy bélforgató undorító szellemiséget ami áthat mindent a saját kormányzati kultúrájuktól le a hajlamos kisemberekig, a bürokráciától az utolsó családi vállalkozásig, a szolgáltatóktól az igazságszolgáltatásig. Ragadós és a hajlamos egyének vérszemet is kapnak. Új szemüveget kell felíratnod ha ennyire nem látod a fától az erdőt. Ráadásul ez így volt mindig minden rendszerben mióta világ a világ, vagy netán ennek a fel és beismerésén is elhasalsz?
Csodálatos. Kíváncsi vagyok, informatikuséknál mikor kezdik el majd bilincsben elvinni a béta-tesztelőket.
Magyarország jobban teljesít, hála nektek, dilettáns szavazók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!