Diktatórikus, korrupt kis országunk újfent megmutatta, milyen jó is itt élni?
meg mindig a szocik alatt volt versenyelonyuk a regios orszagoknak szocikaim!
azota csak az alacsony bazisponttal tudtok maszatolni hogy arrol milyen konnyu nagyot noni
nevetsegesek vagytok
Megpróbálta feltörni a rendszert vagy sem? Feltörte a rendszert vagy sem? Ez volt a munkája, vagy saját szórakoztatására tette? A fenti tettek kimerítik a bűncselekmény tettét vagy sem? Engem miért nem vittek el? Lehet, hogy azért, mert meg sem próbáltam feltörni egy rendszert legyen az akármilyen szar?
Ha valaki bűncselekményt követ el, azt most akkor ne büntessék, mert csak azért lopott mert nyitva volt az ajtó?
Aztán BÉCI bácsi, ezt a kérdést miért hagytad ki, kiskoma:
Értesítette azonnal a hibáról a BKV-t vagy sem?
"mert csak azért lopott mert nyitva volt az ajtó"
Semmilyen lopás nem történt.
Köszönet a sok dilettáns szavazónak. Miattuk most a komplett lakosság szív.
Ezek után nem kell csodálkozni, hogy egyre több a kormányellenes, nonkonformista ember.
"Értesítette azonnal a hibáról a BKV-t vagy sem?"
bevagom az ablakodat teglaval, hogy kideruljon biztonsagi uvegbol van-e
a velemenyed az akciomrol nem erdekel, a fejlemenyekrol meg majd kuldol galambpostat, amit vagy megkapsz vagy nem
Mégvalami: mennyire biztos, hogy csak a BKK rendszerét törte fel, mennyire biztos, hogy csak ezt az egy hibát találta és használta ki? Mert ugye egy hacker egész életében csak egyetlen rendszeren egyetlen egyszer próbálkozik? Tényleg ennyire naivak vagytok? Tegyük fel: kiirtom a családodat, a hullákat szőnyegbe tekerve a csomagtartómba rakom, hogy elássam az erdőben. Te csak annyit látsz, hogy a STOP táblát kihagyom, emiatt a rendőr megállít és bilincsben visz el, vagy akár ott helyben lelő. Egy STOP tábláért??? Gyk: nem tervezem senki családjának a kiirtását, de talán elvárhatok annyit, hogy legalább néhányan megértsék a durva példa lényegét.
"Értesítette azonnal a hibáról a BKV-t vagy sem?"
Nem tudom, hogy azonnal értesítette-e a BKK-t, és azt sem, hogy miért kellett egyáltalán nyilvánosságra hozni, hogy feltört egy rendszert. Ezen a ponton tűnt el az etikusság.
"bevagom az ablakodat teglaval, hogy kideruljon biztonsagi uvegbol van-e "
Igen, én is ilyesmire gondoltam válaszként a fenti kérdésre. Hiszen én puszta jóindulatból vágom be az ablakodat, hogy kiderüljön mennyire bírja a téglát. Téged (#5) ez vigasztalna?
"Semmilyen lopás nem történt."
Vásárolt 50Ft-ért bérletet. Melyik bérlet került ennyibe? Nem mellesleg arra gondoltam, hogy attól, hogy egy rendszer sebezhető, még bűncselekmény azt feltörni, azaz annak sebezhetőségét kihasználni. Gyengébbek kedvéért még néhány példa: csak azért, mert az autóm sebessége nem korlátozódik automatikusan, száguldozhatok lakott területen 160-nal? Csak azért, mert nem véded meg magad, beverhetek neked akkorát, hogy eltörik az orrcsontod? Ugye egyik sem egy jó dolog?
"bevagom az ablakodat teglaval, hogy kideruljon biztonsagi uvegbol van-e "
Illene akkor olyan példát hozni ha már erőltitek és mindenképp kimaxolnátok az ostobaságotokat, ami passzol, a betört és javíthatatlan végzetes anyagi kárt szenvedett ablak hibás. Akkor mondjuk a jó példa így szól:
a kerítés léceid túl távol vannak egymáshoz rakva és rájöttem, előfordulhat hogy be tudok préselődni köztük. Ki tudnálak rabolni úgy ahogy akarlak. De én mit teszek, befúrom magam tesztelem jól gondolom e hogy simán beférek, egy fillér kárt nem okozok neked és egy figyelmeztető levelet hagyok mikor távozom a postaládádban. Na? Dereng a sötétség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!