Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak szerintem van egy kis...

Csak szerintem van egy kis diktatórikus beütése az oroszlánkirálynak?

Figyelt kérdés
Mindenki ott ünnepli az újszülöttet miközben zebrát és antilopot esznek az oroszlánok...
2016. dec. 25. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem magyaráznék bele ilyesmit. Egyébként megmagyarázzák az élet körforgásával, azt hiszem, Mufasa magyarázta a kis Simbának. Valami olyasmi, hogy az oroszlánok megeszik az antilopot, az oroszlán meg ha meghal, a testéből fű nő, és az antilop megeszi. Meg hát csak az oroszlán az állatok királya.
2016. dec. 25. 17:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Bizony. De mégsem mész oda zebraként ünnepelni, hogy hurrá, eggyel több van abból ami 2 év múlva levadássza a kölykömet...
2016. dec. 25. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy rajzfilm.

A hupikék törpikéknek meg kommunista beütése van.

2016. dec. 25. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Eleve tekintélyuralmi rendszerben élnek (OroszlánKIRÁLY), szóval de, van diktatórikus beütése, de hát ez egy rajzfilm.
2016. dec. 25. 19:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A Zootropolisra is mondták, hogy propagandafilm...

Nem kell foglalkozni vele

2016. dec. 25. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!