Támogatod vagy ellenzed a Magyar Gárdát?
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 22:43
43/63 anonim válasza:
Támogathajátok rég be van szüntetve ,(teljesen jogosan) én lecsuknám öket és 3 év munkatábor ... Az ujjat meg elkenzem
44/63 anonim válasza:
Támogatom!!!
13:16-os: Mi a francért csuknád le őket ugyan, mit ártottak neked? Nevetséges hogy sokan mit összehordanak a Gárdáról hogy ilyen rossz, olyan rossz,mert a sok "okos" csak a tv-ben látottakra hagyatkozik,viszont lusta ahhoz,hogy jobban utána nézzen a dolgoknak! :S Akkor látná hogy a Gárda semmi rosszat tett!
45/63 anonim válasza:
miért ne támogatnám? senkinek nem ártottak, és nem is fognak ellenben a retkes tetves purdé cigányokkal
46/63 anonim válasza:
Végre, nem a cigók nyertek!! / Ez nekem most Minusz 10 pont/ Sajnos észrevettem,itt csak hajbókolni szabad,és saját véleményed nem lehet!,mert naponta csökken a pontszámom, mióta azt írom, amit érzek,s szerintem az az igazság!
47/63 anonim válasza:
Természetesen támogatom. Csak a nagyon ostobák és a korcsok ellenzik.
48/63 anonim válasza:
" Mindenféle szélsőséget utálok."
Tehát akkor a Gárdát támogatod. :)
49/63 anonim válasza:
"Ellenzem. Viszont támogatnék egy szélsőség-elleni gárdát."
Akkor te nagyon ostoba egy barom vagy. Épp a Magyar Gárda van a szélsőségek ellen csak megint előbb írtál mint hogy tájékozódtál volna.
50/63 anonim válasza:
"Ne jogilag képzetlen civilek akarjanak rendet tenni."
Honnan veszed te korcs hogy jogilag képzetlenek? Le van fektetve a szabályzatukba hogy ügyvéd nem léphet be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!