Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Támogatod vagy ellenzed a...

Támogatod vagy ellenzed a Magyar Gárdát?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 22:43
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
39%

63

Ezzel a kijelentéseddel az a baj, hogy nem lehet 10 millió ember életét idióta szabályokkal befolyásolni. Mert ha megírják törvénybe, hogy az összes barnaszemű, szőke hajú magyar állampolgárnak el kell vágni a torkát, akkor te azt be fogod tartani? Nem hinném.

Jogállamban nem hoznak ilyen törvényeket ugye, mert fontos hogy minden állampolgár egyenlő, és nincs diszkrimináció. Ahol ilyen törvény születhet, az nem jogállam.

A Magyar Gárdát azért tiltották be, mert félnek attól, hogy az emberekben kezd felerősödni a nemzeti öntudat, mert ebben a globalizmusra törekvő világban, amíg van nemzet, addig nem lehet úgy mozgatni az embereket, mint a birkákat.

Nem, a magyar gárdát azért tiltották be, mert ahogy már hetvenmilliárdszor leírtam, tarthatatlan, hogy egyes eszmék szimpatizánsai úgy döntenek, hogy ők lesznek a körzeti megbízott, állmi kontroll nélkül. Ha a kommunisták csinálnának ilyet, őket is betiltanák.

Aki meg azt mondja hogy félelemkeltő vagy hogy a nyilasokra emlékeztet, idióták, irracionálisan gondolkodó emberek. Azért mert egyszer Szálasi kenyeret evett, akkor én már nem ehetek, mert félelmet kelt? Kb. ennyi összefüggés van a kettő között.

Engem inkább a Lenin-fiúkra emlékeztetnek, mind stílusukban, mind szellemi képességeikben, de ezen nem veszünk össze.

2010. máj. 22. 10:35
 22/63 anonim ***** válasza:
47%

Azt nem értem, hogy a kormány miért nem próbálja felhasználni az önkéntes segítségeket? és semmiféle eszmeiséget nem képvisel a gárda, akármilyen párt szimpatizáns beléphet, akár MSZP-s vagy SZDSZ-es is.

Vagy aki ma már a bűnözés ellen van, vagy a magyar emberek érdekeit próbálja szolgálni, akkor az már csak szélsőség lehet? Sosem fogom megérteni a logikátokat...

2010. máj. 22. 10:39
 23/63 anonim ***** válasza:
81%
Teljes mértékben támogatom.
2010. máj. 22. 11:07
 24/63 anonim ***** válasza:
81%
Támogatom.
2010. máj. 22. 11:31
 25/63 anonim ***** válasza:
79%
Támogatom.
2010. máj. 22. 12:10
 26/63 anonim ***** válasza:
40%
Ellenzem. Viszont támogatnék egy szélsőség-elleni gárdát.
2010. máj. 22. 14:22
 27/63 anonim ***** válasza:
51%
Nekem mindegy, jobb- vagy baloldali, a szélsőség nem vezet soha semmi jóra. Se a fanatizmus (lásd iszlám). Ne jogilag képzetlen civilek akarjanak rendet tenni.
2010. máj. 22. 19:26
 28/63 anonim ***** válasza:
77%
Én támogatom.
2010. máj. 23. 00:05
 29/63 anonim ***** válasza:
81%

Támogatom!

Aki cigány, csak az ellenzi, mert félnek Tőlük, mint az Úr Istentől

2010. máj. 23. 12:08
 30/63 anonim válasza:
76%
TÁMOGATOM!!!! Akik ellenzik, azoknak fogalma sincs arról, mit elleneznek, vagy nagyon is tudják... Többet sajnos az oldal szabályzata miatt nem írhatok...
2010. máj. 28. 07:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!