Támogatod vagy ellenzed a Magyar Gárdát?
63
Ezzel a kijelentéseddel az a baj, hogy nem lehet 10 millió ember életét idióta szabályokkal befolyásolni. Mert ha megírják törvénybe, hogy az összes barnaszemű, szőke hajú magyar állampolgárnak el kell vágni a torkát, akkor te azt be fogod tartani? Nem hinném.
Jogállamban nem hoznak ilyen törvényeket ugye, mert fontos hogy minden állampolgár egyenlő, és nincs diszkrimináció. Ahol ilyen törvény születhet, az nem jogállam.
A Magyar Gárdát azért tiltották be, mert félnek attól, hogy az emberekben kezd felerősödni a nemzeti öntudat, mert ebben a globalizmusra törekvő világban, amíg van nemzet, addig nem lehet úgy mozgatni az embereket, mint a birkákat.
Nem, a magyar gárdát azért tiltották be, mert ahogy már hetvenmilliárdszor leírtam, tarthatatlan, hogy egyes eszmék szimpatizánsai úgy döntenek, hogy ők lesznek a körzeti megbízott, állmi kontroll nélkül. Ha a kommunisták csinálnának ilyet, őket is betiltanák.
Aki meg azt mondja hogy félelemkeltő vagy hogy a nyilasokra emlékeztet, idióták, irracionálisan gondolkodó emberek. Azért mert egyszer Szálasi kenyeret evett, akkor én már nem ehetek, mert félelmet kelt? Kb. ennyi összefüggés van a kettő között.
Engem inkább a Lenin-fiúkra emlékeztetnek, mind stílusukban, mind szellemi képességeikben, de ezen nem veszünk össze.
Azt nem értem, hogy a kormány miért nem próbálja felhasználni az önkéntes segítségeket? és semmiféle eszmeiséget nem képvisel a gárda, akármilyen párt szimpatizáns beléphet, akár MSZP-s vagy SZDSZ-es is.
Vagy aki ma már a bűnözés ellen van, vagy a magyar emberek érdekeit próbálja szolgálni, akkor az már csak szélsőség lehet? Sosem fogom megérteni a logikátokat...
Támogatom!
Aki cigány, csak az ellenzi, mert félnek Tőlük, mint az Úr Istentől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!