Támogatod a Nemzetek Európáját, vagy az Unió álomvilágában élsz?
Mivel ennyi hülyeséget nem értelmi fogyatékos ember nem tud összehinni, illetve mert hiszem, hogy bármilyen észérv lepattanna a mogyorónyi betonagyadról, röviden, velősen megfogalmazom a mondandómat:
Takarodj a ku*va anyádba a nyomorult összeesküvéselméleteiddel.
Köszönöm a figyelmet.
A fő kérdésre reagálva: nem meglepő, haladunk a globalizmus felé. (ez nem összeesküvés)
Amit utána írtál csak átfutottam, elég nagy baromságnak tűnik.
A fő kérdésre válaszolva: Nem támogatom egyiket se mert úgy szar mind ahogyan van.
Amit össszeírsz,úgy marhaság,ahogy van.Pl.a Ceasar egy diktátor lenne.Ha nincs parlamentarizmus,ki lenne a provinciák vezetője? Valamelyik önjelölt?Miért tanulna meg egész Európa népe latinul,vagy csak a vezetőknek kéne megtanulnia? Akkor,hogy értené meg őket a plebs?
Az egész elképzelés nagyon hasonlít a volt Szovjetúnióra,ott is tagállamok voltak,és Sztálin volt a főuralkodó.Igaz,hogy őt nem lehetett leváltani.De a te Ceasarodat sem lehetne.
Én messzemenőkig támogatnám! Egyébként a Kard-Kereszt-Korona Szövetség programjára gondolsz, nem? Mert náluk olvastam hasonlót....De egyébként nincs olyan része az általad leírt programnak amivel ne értenék egyet.
A mai EU jobb ha pusztul, úgy ahogy van, nem-európai eredetű (nevezetesen ázsiai zsidó) szabadkőművesek akarják dirrigálni az európai népeknek, akik évezredek óta itt élnek, hogy ki mikor mennyiért hol és mikor lehet európai...vicc az egész. Ugyanakkor a mai európai egyesülés csak a globalista cionista világdiktatúra "egy állam" rendszerét szolgálja, köze nincs semmiféle birodalmisághoz; ellenben egy ilyen általad leírt európai birodalmat támogatnék!
Mondjuk értem h a latint egyik mai nép sem használja, ezért lehetne hivatali nyelv de piszok nehéz nyelv ám azért, tanultam 2 évig, nem kívánom senkinek, (meg a neolatin népek előnyben lennének az északi vagy keleti népekhez képest), szóval jobb lenne akár a német is, bár ez már csak részletkérdés...
De összegezve: igen, támogatnám a Nemzetek Európáját, mert alapvetően utálom a demokrácia minden formáját. Az, hogy engedelmeskedni kell bizonyos célokért, kultúránkért, népünkért csak azoknak teher akik mindent ingyen akarnak kapni (persze az csak annyit is ér). A jelenlegi EU nincs tekintettel sem keresztény gyökereinkre, sem fajtánk megőrzésére, csak rombol, destruál. A demokráci minden fogalma hazug, aljas, és "szent tehén", úgy akarják feltüntetni, mintha nem lenne alternatíva, a sok agymosott birka pedig megbűvölve menetel a saját vágóhídja felé, amit a "kiválasztottak" állítanak elénk.
Igen, sajnálom, nézve a mai magyar és európai viszonyokat az egész fehér emberiség egy ördögi hipnózis alatt van, nem tudom van-e ebből felébredés....de ha lenne, az elsőként segítenék egy Európai Birodalom létrejöttében.
latin nyelv, ami halott.
keresztény erkölcsökért harcolni. már megbocsáss de mi a f.szért?
a kereszténységről megvan a véleményem. a harcolásról szintén. felejtsétek már el ezt a "menjünk vissza az időben, és éljünk középkorban, mindenki egyet akarjon, nyomjunk el az egyéneket" baromságot.
mi a baj a modern gondolkodással? nem fogok úgy gondolkodni mint egy inkvizítor. szerintem neked sem kéne.
amit/amiket itt te nagyon elítélsz, meg utálsz, (mert most divat így gondolkodni), azoknak olyan dolgokat köszönhetsz amik ha nem lennének félre állna a szád :)
az Internet csak egy példa a sok közül.... hol tennéd fel ezeket a kérdéseket? hol olvasnál kuruc.infot? hol beszélhetnél ingyen a barátaiddal, bármikor? stb..
menő ezt hangoztatni, de ha tényleg megvalósulna ez az egész, minden "köcsög liberálisok, fúj de rossz nyíltan gondolkodni" mondatokkal dobálózó ember hisztizne... erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!