Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Támogatod vagy ellenzed a...

Támogatod vagy ellenzed a Magyar Gárdát?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 22:43
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim válasza:
83%

Én Bőnyön lakom!

A Magyar Gárda volt az aki éjszakánként őrizte a falut (a polgárőrséggel együtt), majd pedig 3 óra kocsiban alvás után segítettek homokzsákot pakolni! Így én teljes mértékben támogatom őket!

2010. máj. 28. 09:34
 32/63 anonim ***** válasza:
74%

A híradóban láttátok a gárdát? NEM!

Na és miért nem?! Mert a zsidók és a komcsik kitakarják őket...

Egyedül a gárda volt az aki ment oda segíteni ahova tudott az árvíz idején. És mindenki meglepődésére még a cigányokat is megmentették a fulladástól!

A jobbik és a gárda csak az országot akarja jobbátenni, nem főképpen attól, hogy a cigányokat kinyirják meg egyéb dolgokkal, ők bőven azzal is megelégednének ha béke lenne az országban a népek között.

Én teljes mértékben támogatom őket!

2010. máj. 28. 10:59
 33/63 anonim válasza:
79%
Abszolút támogatom!
2010. máj. 28. 11:53
 34/63 anonim ***** válasza:
34%
Támogatjátok?Ha tudni akarjátok kit is támogattok,kukkantsatok a kuruc infóra.Ha azután is,akkor van a nagy baj.A lopakodó új nácizmus alattomosan mint a rák rágja be magát fájdalom mentesen mint a rák a társadalom immunhiányos testébe.Még hogy segítenek?!A gáton is.Igen,a rák már a gáton is rág.Egy erőszak szervezet humanitárius álcában.A rasszizmus legalattomosabb formája.Elődjeik,a nyilas magyar testvérek egyszer már bemutatkoztak.Többségük akasztófán végezte.A nagy humanitáriusok.Most előlről kezdték,mint parlamenti párt.Annyi az elhülyített polgár,hogy bejuttatta őket.Eszetlenek,nem minden magyar ami fénylik.Ha a Fidesz,a belügyminiszter nem számolja fel őket,nagy bajok lesznek.Ne a polgári demokratákat hajkurásszák,hanem a náci söpredéket.P.Tibor
2010. máj. 28. 13:35
 35/63 anonim ***** válasza:
71%
Én teljes mértékben támogatom. Végre egy olyan közösség ami a hazát szolgálja! Szebb jövőt!
2010. máj. 28. 17:19
 36/63 anonim ***** válasza:
75%

13:35 - Te vagy a rák ha tudni akarod...

A jobbik és a gárda nem rasszista te észlény. Ha az lenne akkor a cigányokon segítenének?! Mit érdekelné őket akkor, hogy minek nevezik őket ha hagynák őket ott pusztulni a bajban. Pont ellenkőzel, az, hogy a zsidókkal és a cigányokkal nem jönnek ki az más dolog, csak az országot akarják tőlük megvédeni mert nekik nincs sajátjuk és a mienket akarják elvenni. Bár a zsidóknak van, de a hobbijuk, hogy más országokat elvegyenek és kisajátísák maguknak, lásd: Izrael. Semmi közük nem volt az országhoz, és az ottani nép befogadta őket, hogy legyen otthonuk és pár évvel később már az "őslakókat" írtották, hogy megszerezzék maguknak.

Ilyen egy tetves nép a zsidó, utálnivaló. Cigányok úgyszintén ilyenek.

Persze nem az összes, nekem van zsidó és cigány barátom is, hiába utálom őket, de azért nem kell az összeset leszólni, mert a többségük ilyen...

Akiket én ismerek nagyon is normálisak és sokkal jobban ellehet velük dumálni és hülyéskedni mint bárki mással.

Meg persze a zsidók egy más szempontból jók is, mert az üzleti érzékük kiváló, ilyen velük született adottság :D

Azt nagyon is kitudják használni, csak fordíthatnák jó célokra és nem az emberek és az országok kizsigerelésére.

2010. máj. 29. 08:54
 37/63 anonim ***** válasza:
47%
Igen,a gárda és minden neo fasisztikus mozgalom számára én vagyok a rák bizony,aki rágja őket.Egyiknek pusztulni kell.Egyszer már sikerült őket elpusztítani,ha kellett fizikailag is.Ha a társadalom magához tér a kómából,ismét szétzavarja őket.Van egy 2/3-os többségünk,ha Európában akarunk maradni,csak ezt lehet tenni.Nem lesz könnyű.Nagyon virulensek,a fiatalok brahiból is beállnak hozzájuk,deli nyalka legényekhez.Mikor katonának kellett menni,egyik sem akart,mert nem tűri a fegyelmezést.Most vídáman menetelnek az ütődöttek,katonai szervezettségben.Nekik ez játék,a társadalom számára a pusztulás.Rasszizmus,zsidó gyűlölet,nekik nem tetsző társadalmi csoportok terrorizálása.Nem vagyok se homokos,se zsidó,se cigány,de velük érzek emberileg.
2010. máj. 29. 11:46
 38/63 anonim ***** válasza:
100%

Ez is érdekes hír, bár nem vagyok róla meggyőződve, hogy a Gárda romák kocsmai verekedéseibe beszállna. Lehettek akár biztonsági őrök is valamelyik cégnél.

[link]

2010. máj. 29. 20:37
 39/63 anonim ***** válasza:
100%
Jah, éppen a tolvajokkal találkoztak a kocsmában a biztonsági őrök, kitört a csetepaté. De mi köze ehhez a Gárdának?
2010. máj. 29. 22:51
 40/63 anonim ***** válasza:
50%
Mióta biztonsági őrök ezek a repkények?Ki nevezte ki őket?Egy demokratikus államban nincs magánhadsereg,ez nem Kolumbia.Ők járőröznek.Ha csak a pincér és a kéményseprő gúnya népszerűsítése a céljuk,irány a resti és a háztetők.Akkor pozitív.Ott danolászhatnak,együtt a kis kandúrommal.Az imádja a macska zenét.P.Tibor
2010. máj. 30. 10:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!