Támogatod vagy ellenzed a Magyar Gárdát?
Én Bőnyön lakom!
A Magyar Gárda volt az aki éjszakánként őrizte a falut (a polgárőrséggel együtt), majd pedig 3 óra kocsiban alvás után segítettek homokzsákot pakolni! Így én teljes mértékben támogatom őket!
A híradóban láttátok a gárdát? NEM!
Na és miért nem?! Mert a zsidók és a komcsik kitakarják őket...
Egyedül a gárda volt az aki ment oda segíteni ahova tudott az árvíz idején. És mindenki meglepődésére még a cigányokat is megmentették a fulladástól!
A jobbik és a gárda csak az országot akarja jobbátenni, nem főképpen attól, hogy a cigányokat kinyirják meg egyéb dolgokkal, ők bőven azzal is megelégednének ha béke lenne az országban a népek között.
Én teljes mértékben támogatom őket!
13:35 - Te vagy a rák ha tudni akarod...
A jobbik és a gárda nem rasszista te észlény. Ha az lenne akkor a cigányokon segítenének?! Mit érdekelné őket akkor, hogy minek nevezik őket ha hagynák őket ott pusztulni a bajban. Pont ellenkőzel, az, hogy a zsidókkal és a cigányokkal nem jönnek ki az más dolog, csak az országot akarják tőlük megvédeni mert nekik nincs sajátjuk és a mienket akarják elvenni. Bár a zsidóknak van, de a hobbijuk, hogy más országokat elvegyenek és kisajátísák maguknak, lásd: Izrael. Semmi közük nem volt az országhoz, és az ottani nép befogadta őket, hogy legyen otthonuk és pár évvel később már az "őslakókat" írtották, hogy megszerezzék maguknak.
Ilyen egy tetves nép a zsidó, utálnivaló. Cigányok úgyszintén ilyenek.
Persze nem az összes, nekem van zsidó és cigány barátom is, hiába utálom őket, de azért nem kell az összeset leszólni, mert a többségük ilyen...
Akiket én ismerek nagyon is normálisak és sokkal jobban ellehet velük dumálni és hülyéskedni mint bárki mással.
Meg persze a zsidók egy más szempontból jók is, mert az üzleti érzékük kiváló, ilyen velük született adottság :D
Azt nagyon is kitudják használni, csak fordíthatnák jó célokra és nem az emberek és az országok kizsigerelésére.
Ez is érdekes hír, bár nem vagyok róla meggyőződve, hogy a Gárda romák kocsmai verekedéseibe beszállna. Lehettek akár biztonsági őrök is valamelyik cégnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!