Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy van ez?

Szerintetek hogy van ez?

Figyelt kérdés

2Pac, Bruce Lee, Michael Jackson es Ghandi halalaert az illuminati (hogy ne ragadjak le annyira ennel az illuminati elnevezesnel, es ne dobozoljam be azt), vagyis a hatterhatalom, a felsobb rendu rendszer felel?

Nyilvan mind a negyen nagy Koponyak, pontosabban inkabb nagy lelkek es beavatottak voltak, amivel nem is lett volna baj, a baj ott kezdodott hogy ezt elkezdtek "hirdetni", kimutatni stb. Es nyilvan ott fenn nem akartak, hogy az emberek is lassanak, gondolkozzanak stb. Az sem veletlen szerintem, hogy ez mind olyan szemely, es egyben legenda, akik a regi idokben eltek. Mondjuk egy mai Justin Bieber, Britney Spears, Chris Brown, Katy Perry nem ekkora beavatottak, de ugy gondolom, tisztaban vannak a dolgokkal. Szerintetek ha ok is kiad nak a hatterhatalom szandekait stb, oket is megolnek? Lady Gagat es Miley Cyrust egy mas teszta, ok ha akarnanak sem fognak szembeszallni ez ellen, mert ok a fo satan kepviseloi a medianak.

Mit gondoltok? Ne nezzetek le kerlek, csak velemenyeket kerek

2017. jún. 24. 12:52
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Nem kell semmit elerned a zeneddel, szineszi tehetsegeddel, nem erdekes, ha tehetseges vagy tehetsegtelen vagy. Eleg, ha berobbantal a mediaba, es az ellen harcolsz, vagy megveted azt. Eleg, ha a mediaban vannak onallo gondolataid, es nem vagy egy ket labon jaro zombi, aki mokrofont tart a kezebe, es nem engedelmeskedik. Pont eleg ez ahoz, hogy megoljenek:D

Michael meg csak nagylelku volt a gyerekekhez, utalta a rasszizmust, es elvetette az emberek egymas elleni eszmet. De pletykak mindig is voltak, es lesznek :D

2017. jún. 24. 14:44
 22/33 A kérdező kommentje:
Ja es a pletykak tokeletesek arra, hogy kikeszitsek a meg nem ket labon jaro mikrofonnal a kezeben levo zombit
2017. jún. 24. 14:49
 23/33 anonim ***** válasza:
Azért én néhány bírósági ügyet kicsit többnek tartanék a pletykától :)
2017. jún. 24. 14:56
 24/33 A kérdező kommentje:

Rendorok....csurnek csavarnak mindenfelet, csak, hogy rosszul gyere ki belole :)

[link]

Egyszeruen olyanok mint a csotanyok

2017. jún. 24. 15:00
 25/33 A kérdező kommentje:
Soha nem a lenyeget keresik. A videonak pedig a vege lenyeges nagyon
2017. jún. 24. 15:02
 26/33 anonim ***** válasza:
Túl sok a vágás a videóban. :D
2017. jún. 24. 15:09
 27/33 A kérdező kommentje:

Najo elertunk arra a pontra, amikor mar felesleges vitazni :D

Ha erdekel meg a gondolatmenetem, esetlef masrol is, irj privibe, decsak mert te birtad a legtovabb 😂

2017. jún. 24. 15:11
 28/33 anonim ***** válasza:

Ha feleslegesnek érzed.

Én minden téren szkeptikus vagyok, ha fent van a raw videó a neten akkor talán erőt veszek magamon és megnézem, de egy olyan videót, amin már az első két percben is 6 vágás van azt nem igazán vagyok hajlandó elfogadni , remélem nem gond.

Azt sem értem ez mire és mit bizonyítana és a gyökér amcsikat sem értem, hogy lehet ez zene előadóját összefüggésbe hozni egy olyan bűncselekménnyel, ahol valaki a zenére hivatkozva ölt :D

N+1 ember van aki elérhető a tömegmédiában és önálló gondolatai vannak, nem csak mainstream agyzsibbasztó hülyeség, még sem likvidálják őket.. Ezek az összefüggések nem állnak nekem össze, meg erőm sincs megfejteni a ködbe burkolózó félmondatokat így szombaton :D

2017. jún. 24. 15:36
 29/33 A kérdező kommentje:
Mi a velemenyed a mediarol?
2017. jún. 24. 16:03
 30/33 A kérdező kommentje:
Itt sorsokrol beszelunk, mast kell beteljesiteniuk azoknak, akik meg maradtak onallo gondolatokkal a mediaban, es ezek fele nem fogalmaz kereken, hogy a hatterhatalom, meg h ebredj fel....Shakespearet is megoltek volna k**va hamar, ha kerek perec kimondja..erre valo a kolteszet, Davinci is beavatott volt.Egyebkent minden 10.ember predikal a hatterhatalomrol, csak nem annyira ismertek, hogy nagy nyomast gyakoroljanak a tomegekre.
2017. jún. 24. 16:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!