Szerintetek hogy van ez?
2Pac, Bruce Lee, Michael Jackson es Ghandi halalaert az illuminati (hogy ne ragadjak le annyira ennel az illuminati elnevezesnel, es ne dobozoljam be azt), vagyis a hatterhatalom, a felsobb rendu rendszer felel?
Nyilvan mind a negyen nagy Koponyak, pontosabban inkabb nagy lelkek es beavatottak voltak, amivel nem is lett volna baj, a baj ott kezdodott hogy ezt elkezdtek "hirdetni", kimutatni stb. Es nyilvan ott fenn nem akartak, hogy az emberek is lassanak, gondolkozzanak stb. Az sem veletlen szerintem, hogy ez mind olyan szemely, es egyben legenda, akik a regi idokben eltek. Mondjuk egy mai Justin Bieber, Britney Spears, Chris Brown, Katy Perry nem ekkora beavatottak, de ugy gondolom, tisztaban vannak a dolgokkal. Szerintetek ha ok is kiad nak a hatterhatalom szandekait stb, oket is megolnek? Lady Gagat es Miley Cyrust egy mas teszta, ok ha akarnanak sem fognak szembeszallni ez ellen, mert ok a fo satan kepviseloi a medianak.
Mit gondoltok? Ne nezzetek le kerlek, csak velemenyeket kerek
"De kicsit se feltuno, hogy ilye nagy emberek haltak meg igy.
Michael es Lee is valami gyogyszeres hu**lyesegbe,"
A "celebek", sztárok, színészek, zenészek egy (jelentős) részének problémát okot a sikerrel és a hírnévvel járó teher feldolgozása, ezért jelentős százalékuk valamilyen kábítószer vagy gyógyszerfüggő. A kis drog és alkoholfüggő Amy Winehouset is valszeg az illuminati tette el, még véletlenül sem az egy este alatt elfogyasztott fél köbméter vodka.. :D
Anna Nicole Smith-t sem a drogfüggő élet és az aznap bevett teszkós szatyorni gyógyszer ölte meg, hanem az illuminati.. :D
Fél Hollywood és a fél popszakma drogozik a nagy rockbandáktól Bruno Marson és Eminemen át mindenki.
"Ghandit es Pac-ot is lelottek"
Ghandi a fél világnak baxta a csőrét, 2Pac ugyanúgy a kelet-nyugati rapperháborúban esett el, mint Notorius BIG gyakorlatilag a két tábor egymást irtotta.
Ha valami rejtélyes halálesetről feltételeznéd a háttérhatalom hatását, de pont ezekről? :D
Pont ezekrol, mert tobbet tudtak, vagyis adtak ki, mint amennyit kellett volna. Michalet meg egyebkent az orvosa adagolta tul, veletlenul persze :D
Erdekes, lady gaga meg nem halt meg a drogba, van egy sejtesem, egy ideig meg nem is fog :D
"lady gaga meg nem halt meg a drogba"
Ő csak füvezik és szolidan piál. Teljesen más szint, mint amikor egy két bulin fél méter kokó után még megpróbálod 12-jére is eltalálni a vénádat a heroinos tűvel :D
"Michalet meg egyebkent az orvosa adagolta tul, veletlenul persze"
Jacko gyógyszerfüggő volt. Az orvosa adagolta túl vagy ő vett be többet,mint amit az orvosa felírt neki az rejtély marad. Nem követtem a sztoryját, nem tudom mi lett az orvosával, de az amcsiknál ha ilyenben felmerül a szándékosság akkor nagyon sok évet kap. Gondolom te is ülnél 10-15 évet a haverjaid szektája miatt :D
Mesélhetnél arról, mi az amiről pl a kis drogos rapper 2Pac sokat tudott, amiért meghalt. Kíváncsi lennék rá :D
Vesszenek a gazdagok, nincsen para :D
Utolso...pont 2Pacot emeled ki a negy ember kozul :D van egy erzesem, nem csipaztad nagyon :D
Figyi, nezz utana Leenek, es Gahndinak mekkora dolgokat mondtak, Michaelnek, akinek a helyen volt a szive eleg rendesen. Nos, 2pac? Hat..voltt ott boven igazsagerzet, ha igazsagtalansagban reszesul et ember, hat, nehez visszafognia magat, es kiadni az egesz alarc ala bujtatott valodi media altal fecsektetett valodi szandekot :D
" van egy erzesem, nem csipaztad nagyon :D"
Semmi bajom 2Pac-kel, de én el nem tudom képzelni mit tudott elérni 25 éves korára, mi volt az a tudás ami veszélyes volt és ezért likvidálni kellett.
Ma ha ügyes hacker vagy és 20 évesen olyan helyekre is betörsz ahova nem kéne és óvatlan vagy, akkor olyan információk birtokéba juthatsz amiért elföldelnek, ezt megértem. De ő nem kém volt, nem hacker, nem akármi, hanem színész és rapper :D :D
Gondolom Jackonak akkor is a helyén volt a szíve, amikor a rengetek gyermekmolesztálási per miatt bíróságra járt. Ne értsd félre, vele sincs bajom, bírom a zenéjét :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!