Szerintetek hogy van ez?
2Pac, Bruce Lee, Michael Jackson es Ghandi halalaert az illuminati (hogy ne ragadjak le annyira ennel az illuminati elnevezesnel, es ne dobozoljam be azt), vagyis a hatterhatalom, a felsobb rendu rendszer felel?
Nyilvan mind a negyen nagy Koponyak, pontosabban inkabb nagy lelkek es beavatottak voltak, amivel nem is lett volna baj, a baj ott kezdodott hogy ezt elkezdtek "hirdetni", kimutatni stb. Es nyilvan ott fenn nem akartak, hogy az emberek is lassanak, gondolkozzanak stb. Az sem veletlen szerintem, hogy ez mind olyan szemely, es egyben legenda, akik a regi idokben eltek. Mondjuk egy mai Justin Bieber, Britney Spears, Chris Brown, Katy Perry nem ekkora beavatottak, de ugy gondolom, tisztaban vannak a dolgokkal. Szerintetek ha ok is kiad nak a hatterhatalom szandekait stb, oket is megolnek? Lady Gagat es Miley Cyrust egy mas teszta, ok ha akarnanak sem fognak szembeszallni ez ellen, mert ok a fo satan kepviseloi a medianak.
Mit gondoltok? Ne nezzetek le kerlek, csak velemenyeket kerek
A kérdésed hülyeség. Tupac-et 1996-ban egy Biggie nevű másik rapper megölette. 1997-ben bosszút álltak Pac halála miatt és Biggie-t megölték. Michael Jackson halálát gyógyszer túladagolás okozta: Igazságügyi orvos szakértői jelentés[szerkesztés]
A megyei halottkém azt állapította meg, hogy a halál oka különféle gyógyszerek kombinációja melyek közül a legjelentősebbek a fájdalomcsillapító propofol és a nyugtató hatású lorazepam volt mely egy benzodiazepin származék. A halál oka szempontjából kevesebb szerepet játszó gyógyszerek között további két benzodiazepin, (midazolám és diazepám), egy fájdalom csillapító (lidokain), és egy vérnyomás növelő szer (efedrin) volt. Bruce Lee a boncolás szerint allergiás volt a fájdalomcsillapító egyik összetevőjére, ami agyduzzadást okozott. Ghandit Újdelhiben egy szélsőséges nacionalista, Náthúrám Vinájaka Godsze lőtte le 1948-ban.
Egyikük haláláért se valamiféle háttérhatalom a felelős.
Utolso :D
Ezt en mind tudom, es ertem. De kicsit se feltuno, hogy ilye nagy emberek haltak meg igy.
Michael es Lee is valami gyogyszeres hu**lyesegbe, Ghandit es Pac-ot is lelottek.
Egyebektn 2Pac gyilkosa tagadta, h o lotte le, csaladja es a bortonbuntetes miatt, es volt is tippje, h ki olte meg. Csak mire kinyithatta volna a szajat, ot is megoltek. Nem szeretem a felszines gondolkozast. Mellesleg erdekes modon a ket enekes eroteljesen illuminati, politika, csocselek ellenes volt
Ki mondta, hogy nem fogadom el, hogy meghaltak? :D vannak hulyek, akik meg mindig azt hiszik, h el Michael Jackson, meg 2Pac. Na ok nem fogadtak el az elet rendjet. Azert nevezel elmebetegnek, Mert nem elegszem meg a felszines dolgokkal, es mert kepes vagyok gondolkodni. Ezerr vagytok ti a tobbseg, en meg aki kepes go dolkodni, es osszetettebben latni kicsit a dolgokat.
Nincs igazsag. Ezert nekem senki ne merje azt mondani, hogy elmebeteg vagyok :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!