Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért utálják a magyarok (egy...

Health visitor kérdése:

Miért utálják a magyarok (egy részük) az Európai Uniót?

Figyelt kérdés
2017. máj. 22. 10:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
74%

,,bár halucináció lenne te liberális elmebeteg bár ne azt látnám hogy 8 ezer multi van az országban és összeszerelő gyár lett az orszgból hogy mindenféle külföldi bankok reklámjai mennek a tévében és hogy egy darab magyar cég nincs külföldön."

Azt ugye tudod, hogy ez nem az EU hibája, hanem az országunk vezetőié? Nem az EU erőszakolja ránk ezeket a gyárakat, Orbánék erőltetik ennyire.

Az meg megint Orbánék hibája, hogy nincs nagyobb magyar cég, csak Mészárosé. Én is gondolkoztam, hogy csinálok egy vállalkozást, nyitok eg boltot vagy valami. Előtte osztottam, szoroztam és kijött, hogy már a nyitás előtt csődbe mentem volna. Nem az EU erőlteti ránk a nem vállalkozó barát jogszabályokat, stb.

Ez a kommented olyan volt, mintha téged most börtönre ítélnének azért, mert te rendelted el a zsidó deportálásokat és te küldted ki a magyar katonákat is a Don-kanyarba.

2017. máj. 22. 11:04
 12/34 anonim ***** válasza:
21%
Teljesen igaz hogy ma vállalkozni öngyilkosság. Gyakorlatilag annyi adót kell fizetned ha pesten nyitsz egy boltot 800 ezer a minimum amit kell termelned havonta. N ilyen árak mellé mennyi lesz vajon a terméked. Mennyire tudod felvenni a versenyt a nyugai adókedvezményes mltikkal. Szánalom. Hibásak is mert magyar vállalkozások nélkül nem haladunk.
2017. máj. 22. 11:08
 13/34 anonim ***** válasza:
37%
Az megvan hogy a mávot beakarták perelni mert szállították a zsidókat? Te hoztad fel csak mondom hogy állnak a magyarokhoz azt a rókabőrt amit lehet lehúznak utána meg tapsikolni kell a hazaárulóknak mert nyugatnak azok tetszenek. Mint Kertész Imre meg a többiek
2017. máj. 22. 11:10
 14/34 anonim ***** válasza:
23%

[link]

kedvenc oldalatok

2017. máj. 22. 11:13
 15/34 anonim ***** válasza:
69%

# 11/13 Időpont ma 11:03

"Azok nem jótékonykodni vannak itt hanem megszedni magukat."

Ahogy minden egyes vállalat. Vállalatot ezért alapítasz. Meg ezért dolgozol. Szóval mondtál egy nagy büdös semmit két fasisztázás között.

"Köszönnyem meg hogy engedik hogy rabszolgák legyünk?"

Tehát szerinted ha mondjuk csak CBA lenne, nem lennél rabszolga? Vagy ezt hogy gondolod? Kádár alatt is rabszolga voltál. Pont a szopottad vágja a melós alatt a fát az új munka törvénykönyvével, az nem zavar?

"Van külföldön? Nem nyugat európában hanem horvátoknál egy ugyanolyan csóringer országban mint mi."

Meg a régióban tucat helyen. Ja kérem, mit kéne csinálnia az EU-nak? Ingyen odaadni a saját dolgait? :-D

"Megmondtam két kaszt van a kizsákmányoló eu meg a kizsákmányolt."

Mármint a kizsákmányoló fidesz? Mert így stimmel.

"Macron ketté is akarja szedni."

Azért ezt illene is alátámasztanod.

"Jobban éltek régen nyugat európában az eu nélkül? Aláírom de a fasiszták mégsem engedik őket kilépni. Mindenféle szankciókkal fenyegetik meg őket."

Milyen fasiszták? :-D Mellesleg a britek épp most lépnek ki. Ja, tudom, azok is fasiszták.

"Nem véletlen akarnának megint önálló nagyhatalom lenni hogy egy aberált Junker ne szólhasson bele a dolgaikba."

KIK? Magyarország? Románia? Szlovákia? NAGYHATALOM? Az év vicce...

"Kádár kölcsön? Igen? Tehát ma nincs semmilyen hitelünk? Miért nem engedte el a nyugat a hitelt ha annyira akarják hoy fejlődjünk?"

Elengedte volna, mi nem kértük, csak szólok. Illetve csilliárd EU-s támogatás érkezik hozzánk, amit a fideszed Mészáros Lőrinc zsebébe tesz. Talán ezzel kéne foglalkoznod.

De fasisztázzál csak, meg elmebetegezzél, az megmutatja az értelmi színvonalad teljes hiányát.

2017. máj. 22. 11:14
 16/34 anonim ***** válasza:
62%

# 14/16 Időpont ma 11:10

Be is perelték, és el is vesztették. Mondjuk ehhez meg semmi köze az EU-nak, nem tudom miért is hozod fel.

# 15/16 Időpont ma 11:13

Ja, kérem, nem kéne ellopni az EU-s támogatás 99%-át... Ha nyugati lennék, nekem is a tököm tele lenne, hogy az ilyen miniputyinok zsebébe vándoroljon az én adóm.

2017. máj. 22. 11:16
 17/34 anonim ***** válasza:
16%

[link]

mégegyszer itt az alátámasztás

Igen a régióban vannak minimális mennyiségben magyar cégek. Miért lenne jó ha nyugaton lenne magyar bolt? Talán mert akkor nekünk is lenne nyereségünk. ÉS igen ha az eu egységben gondolkozna akkor nem játszóterekre adna pénzt. Miért lenne jó ha erős magyar vállalkozások lennének? Talán mert akkor többet tuddnának fizetni ráadásul a pénz itthon maradna. Korrupt a rendszer? Nem kicsit de nem véletlenül nem is piszkálnak mindket nyugatról. Ha nagyon fejlődnénk akkor kivel dolgoztatnának? Ki lép Anglia? Na igen az eu meg ott próbál gáncsolgatni ahol lehet. Nagyhatalom magyarország? Nem azt a nyugatiakra írtam. Legalább szad élhető ország szintjét megkéne ütni.

2017. máj. 22. 11:19
 18/34 anonim ***** válasza:
16%

11:04 "Ez a kommented olyan volt, mintha téged most börtönre ítélnének azért, mert te rendelted el a zsidó deportálásokat és te küldted ki a magyar katonákat is a Don-kanyarba."

11:10 "Az megvan hogy a mávot beakarták perelni mert szállították a zsidókat? Te hoztad fel csak mondom"

11:16 "Nem tudom miért hoztad fel"

2017. máj. 22. 11:22
 19/34 anonim ***** válasza:
72%

# 18/18 Időpont ma 11:19

Mire alátámasztás? A fasisztásázodra?

"Igen a régióban vannak minimális mennyiségben magyar cégek. Miért lenne jó ha nyugaton lenne magyar bolt? Talán mert akkor nekünk is lenne nyereségünk."

Lehet nyugaton magyar bolt, senki és semmi nem tiltja. Lásd NNG, lásd Prezi.

Mellesleg mi ez a hülyeség megint? Magyarországon belül is tudsz nyereséget csinálni.

"ÉS igen ha az eu egységben gondolkozna akkor nem játszóterekre adna pénzt. Miért lenne jó ha erős magyar vállalkozások lennének? Talán mert akkor többet tuddnának fizetni ráadásul a pénz itthon maradna."

Nem csak játszóterekre adnak pénzt, ideje lenne utánanézni.

A gyenge magyar vállalkozásokért ismételten okolhatod a kormányt, aki ellehetetleníti. Ez miért az EU hibája?

"Korrupt a rendszer? Nem kicsit de nem véletlenül nem is piszkálnak mindket nyugatról."

Eddig meg az volt a mantra, hogy mit ugatnak bele nyugatról... érdekes a hívő álláspont.

"Ha nagyon fejlődnénk akkor kivel dolgoztatnának?"

Remélem ezzel nem azt akarod mondani, hogy a 10 milliós Magyarország látja el a fél milliárdos EU-t mindennel. :-D

"Ki lép Anglia? Na igen az eu meg ott próbál gáncsolgatni ahol lehet."

Gáncsolni? Hol? Folyamatos tárgyalások mennek. Az EU nem a haveri ultiklub, ahova szólsz reggel, hogy este már nem mennél.

"Nagyhatalom magyarország? Nem azt a nyugatiakra írtam."

A nyugatiak most is nagyhatalmak. A UK az EU nélkül, meg az EU-val is nagyhatalom.

"Legalább szad élhető ország szintjét megkéne ütni."

Kopogtass a kormánynál, ismét...

2017. máj. 22. 11:27
 20/34 anonim ***** válasza:
75%

# 19/20 Időpont ma 11:22

Az a 66%-os nem én vagyok, de ezt nem tudhattad. Ettől függetlenül tartom amit mondtam. Jogállamban azért is beperelhetsz, hogy piros a hajam. A bíróság meg kiröhög, hogy ez nem ütközik törvénybe. Önmagában az, hogy beperelték nem mond semmiről semmit. Megnyerték? Nem. Ki lettek röhögve, megérdemelten.

2017. máj. 22. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!