Miért utálják a magyarok (egy részük) az Európai Uniót?
mert az újhullámos liberalizmust képviselik majdnem minden egyes tettükkel: a fehér ember tűnjön el, mosódjon össze a jöttmentekkel.
Majdnem minden törvény a keletről "menekültként" bevándorló migriknek kedvez.
Szerintem ez.
Én azért utálom mert nem jött létre. Nincs közös nyelv, hanem több a nyelv ahány ország. Nem egységesek bérek és adók. Magyarország az Unió szeméttelepének van tekintve és ez a tévében is többször elhangzott. Például mert a silány minőségű élelmiszer a magyar boltok polcaira kerül. Ugyanez más terméknél is jól megfigyelhető. A magyar szürkeállománynak nincs itt hazája mert Európa összes haszonlesője az alacsony bérek miatt összeszerelő munkások országává alakítja a keleti blokkot. Kihagytam még valamit? Ja persze hogy kihagytam, hiányzik a korrupció teljes kiirtása is.
Ha Amerikához hasonlóan létrejön az Unió akkor szeretni fogom. Európa vagy akik kitalálták hogy ez Unió, eltanulták a hazudozást a komcsiktól, akik például azt mondták hogy a dolgozóké a hatalom. Közben meg Óváron szitává lőttek egy halom munkást, majd a rendszerváltáskor meg ellopkodták a gyárakat. A hazudozás és csalás az megy, a tisztességes élet az nem akar.
Mert meg vannak vezetve és fantáziavilágban élnek.
Normális ember látja, hogy az EU-nak vannak hibái, de még mindig jobbnak tartja, mintha nem lennénk benne vagy éppen történetesen orosz érdekszférában lennénk.
Mert ilyeneket hallucinálnak:
# 1/4 Időpont ma 10:31
# 2/4 Időpont ma 10:37
,,Majdnem minden törvény a keletről "menekültként" bevándorló migriknek kedvez."
Fel is tudod sorolni ezeket a törvényeket?
# 8/8 Időpont ma 10:53
Az a 8 ezer multi látja el jelenleg Magyarország munkaerőpiacának nagyrészét.
OTP, MOL van külföldön is. Magyar tulajdonú lett az MKB is. Van egy Prezink, egy NNG-nk.
Nyugaton az EU nélkül tízezerszer éltek jobban, máris jobb az a hatezerszeres különbség.
Kaja minősége nem lett rosszabb, ha ugyanannyiért veszed, értékben. Jah kérem, Kádár hiteleivel könnyű volt a háromhatvanas kenyér.
Magyarul igen, hallucinálsz és hülyeségeket beszélsz.
Nem az EU-t utálják, hanem egyes vezetőket.
Mint ahogy, aki Orbánt utálja, az nem Magyarországot utálja. Vagy aki Gyurcsányt utálja, az nem a baloldali eszméket utálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!