Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek mekkora az az...

Szerintetek mekkora az az összeg, amiből két ember átlagos, megfelelő körülmények között meg tud élni?

Figyelt kérdés

Saját lakásban, két kereső egyén (egy férfi és egy nő).

Mi az alsó küszöb, azaz amikor megvan minden, de nem tudnak spórolni?

Az összeget havi összkeresetben gondoltam.

2017. máj. 16. 23:10
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Nem, most ugrott be! A csirke-hagyma-krumplit arra írtam válaszul, hogy itt sokan elkezdték mondani, hogy tészta a legolcsóbb étel. Ez nem így van, a krumpli, hagyma és a farhát a legolcsóbb étel. És a tésztát még sok más megelőzi, majdnem az összes zöldség, gyümölcs, sokféle hús, kenyér, tejtermékek, édességek.

Pénteken tésztát kerestem, 5 helyen megnéztem az árait, ezért most képben vagyok, Bp. belvárosról van szó:

300-400 Ft-ért egy fajta tészta van, ez a spagetti. Minden más fajta tészta 850-4000 Ft-ig terjedő áron van, ebből 850-ért csak a Lidl-ben van, a többi helyen 900-tól indul. Ha valaki abban a hiszemben van, hogy a tészta a legolcsóbb, és EZÉRT azt veszi, rengeteget pazarol, mert gyakorlatilag az élvezeti cikkeken kívül (csoki, kávé, fűszerek) minden olcsóbb, mint a tészta.

Én meg pl. utálom is a tészta- és kenyérféléket alapból.

2017. máj. 21. 19:54
 42/42 anonim ***** válasza:

A csirke harhát drágább mint a sertés hús.

Ugyanis 1kg csirke farháton jó esetben van 20% hús.

Azaz 20dkg csirkehús 200ft. 1kg így már 1000ft.

2017. máj. 21. 21:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!