Szerintetek mekkora az az összeg, amiből két ember átlagos, megfelelő körülmények között meg tud élni?
Saját lakásban, két kereső egyén (egy férfi és egy nő).
Mi az alsó küszöb, azaz amikor megvan minden, de nem tudnak spórolni?
Az összeget havi összkeresetben gondoltam.
"Fiatalokról van szó, vagyis alacsony gyógyszerigény."
Hogy később nem is legyen szükség gyógyszerre, oylan egészségmegőrzési készítmények, praktikák szükségesek, amik belekerülnek ugyanannyiba, mint egy idős, agyongyógyszerezett embernek a gyógyszerei.
Pl. képzeld el, hogy valaki laktózérzékeny vagy gluténérzékeny vagy cukorbeteg, és először meg kell fizetnie a laktóz/glutén/cukormentes ételeket, majd ha ettől szabadulni akar, különböző étrendkiegészítőkkel kezd kísérletezni és/vagy olyan kivizsgálásokra jár, amiket magánrendelésen kell megfizetnie.
Hát ez simán kitesz annyit.
"Havi 120 ezer forintból meg lehet élni. Fejenként 60 ezer."
Abból már nagyon vígan.
Nekünk:
Saját ház 44nm, víz,villany,gáz rezsi.
19éves autó, 19éves robogó, 2 bringa.
2 macska.
240-250eft/hó bevétel. Nagyon szűkösen, de nem nélkülözve.
Valaki írta , hogy fejenként havi 30 ezer a kaja. :D
De azt hogy? 1000ft naponta szerintem megoldhatatlan normális ételre. Vagy csak kenyér meg párizsi ?
15
16
Meséljétek már el egy napotokat, hogy mit esztek .
Reg-eb-vacs.
16-os vagyok. Minden nap másmilyen kaját eszek jó esetben.
Reggeli: Zabkása (zabpehely, tej, fahéj) vagy piritós (kenyér, vaj, paradicsom, paprika)
Tízórai: müzliszelet vagy alma, esetleg egy kis mogyoró
Ebéd: 8-10deka hús, rizs, zöldségek (paradicsom, brokkoli, zöldbab stb.), vagy hús nélkül zöldségragu (padlizsán, grillsajt, stb.)
Uzsira ugyanaz mint tízóraira
Vacsorára vagy valami tészta (olaszos, paradicsomos, bazsalikom, olívaolaj stb.), vagy sima pirítós fokhagymával, paradicsommal, újhagymával stb.
Tudom, meglepő, hogy valaki nem krumplistésztát eszik ebédre, meg reggelire parizeres zsömlét...
Változatosan étkezem szóval nem fogom most leírkálni miket eszek. :D
3-4 ezer minimum egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!