Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan orultek akik...

Vannak itt olyan orultek akik orulnenek ha lenne az elozoknel nagyobb magyarorszagot is erinto vilaghaboru vagy csak en vagyok ennyire beteg?

Figyelt kérdés
Nem tudom miert vagyom a pusztulasra nyomorra hiszen nekem se lesz jo. facen nezem ezeket a koreas amcsi sziroas hireket. elkepzelheto h mi magyarok is inni fogunk ennek a levebol? elerhez ide is?
2017. máj. 6. 20:07
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
az utolso valaszironak: ugy oszinten, felhotlenul valamikor gyerekkoromban pontosan nem emlekszem. mar nem tudok boldog lenni nem tud senki es semmi azza tenni mindenki kudarcot vallott aki megprobalta. igazabol en mar halott vagyok regota. a penznek azert.nem mondom hogy nem tudok orulni vagy mas targyi ertekeknek
2017. máj. 7. 12:46
 42/47 A kérdező kommentje:
hogy mit szeretek? hat magam se tudom de a legjobban a penzt. szeretek nezni regi klasszikus Steven SeagalbJean Clauede stb fipmeket. meg a horror. amiben sok eroszak van. meg netezgetni. ebbe menekulok.
2017. máj. 7. 12:50
 43/47 A kérdező kommentje:
a drogokat se vetem de ritkan csinalnom csekely fizu hijjan. de ha talalalok itthon egy kis benzinz nem tudok ellen allni hogy ne szippantsak belole
2017. máj. 7. 12:53
 44/47 A kérdező kommentje:
meg a netezes. ennyi. es neha gitarozok is. mast nem jut eszembe
2017. máj. 7. 12:55
 45/47 A kérdező kommentje:
ja es hozzatennek meg annyit h azert akarom a kornyezetem pusztulasat mert ok keseritettek meg vegervenyesen az eletemet
2017. máj. 7. 13:51
 46/47 A kérdező kommentje:
apropo, majd elfelejtettem. a finom etelek is elegge meghatarozoak az eletememben. mondhatni mozgatorugoja eletemnek. a penz utan.
2017. máj. 7. 15:50
 47/47 A kérdező kommentje:
ennek az egesz szarnak csak az atom vethet veget ugy gondolom
2017. máj. 7. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!