Vannak itt olyan orultek akik orulnenek ha lenne az elozoknel nagyobb magyarorszagot is erinto vilaghaboru vagy csak en vagyok ennyire beteg?
Figyelt kérdés
Nem tudom miert vagyom a pusztulasra nyomorra hiszen nekem se lesz jo. facen nezem ezeket a koreas amcsi sziroas hireket. elkepzelheto h mi magyarok is inni fogunk ennek a levebol? elerhez ide is?2017. máj. 6. 20:07
21/47 anonim válasza:
" most szoget utottel a fejembe. "
Na jó, az a szög ott elgennyesedik és pusztulsz is. Szia.
22/47 A kérdező kommentje:
mert a kornyezetem vette el az eletkedvem beleertve a szuleimet testom meg akikkel dolgoztam azt akarom h bunhodjenek
2017. máj. 6. 20:45
23/47 A kérdező kommentje:
nagyon szellemes vagy utolso latom nem ismered ezt a mondast :)
2017. máj. 6. 20:45
24/47 A kérdező kommentje:
okosabb lettel volna ha inkabb nem irtad volna azt a valaszt
2017. máj. 6. 20:47
25/47 A kérdező kommentje:
szia. ne irj ha csak nem akarod meg jobban lejaratni magad.
2017. máj. 6. 20:50
26/47 anonim válasza:
Egy jó pszichológus sokat tud segíteni a depressziódon. Keress fel egyet.
27/47 anonim válasza:
nyugi, ismerem a mondást, sőt még egy viccet is ismerek:
--------------------------------
"azt akarom h bunhodjenek"
Nem tudod megbüntetni csak magadat.
28/47 anonim válasza:
Szerintem, nem vagy egyedül, de beteg vagy. Legalábbis a gondolkodásod. Ha ennyire unod az életedet, nem látod értelmét, akkor miért a világ pusztulását akarod és nem csak a sajátodat?
29/47 A kérdező kommentje:
27. te latom.nagyon bolcs vagy. miert ne tudnek masokatbis buntetni?
2017. máj. 7. 07:37
30/47 A kérdező kommentje:
28.-as nem ertesz semmit...
2017. máj. 7. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!