Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan orultek akik...

Vannak itt olyan orultek akik orulnenek ha lenne az elozoknel nagyobb magyarorszagot is erinto vilaghaboru vagy csak en vagyok ennyire beteg?

Figyelt kérdés
Nem tudom miert vagyom a pusztulasra nyomorra hiszen nekem se lesz jo. facen nezem ezeket a koreas amcsi sziroas hireket. elkepzelheto h mi magyarok is inni fogunk ennek a levebol? elerhez ide is?
2017. máj. 6. 20:07
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
nincs hozza elef tokom pisztits el te legyszi
2017. máj. 6. 20:27
 12/47 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, ha utánajársz, kicsit beszélsz valamilyen nyelvet, és nagyon akarod biztos meg lehet oldani, hogy elkerülj valamilyen válságövezetbe ahol fegyvert foghatsz, mondjuk Szíriába, bármelyik oldalra.

Ott aztán előbb - utóbb vagy egy rakéta, gránát tép szét, vagy majd narancssárga rabruhában könyöröghetsz az életedért - hiába persze - aztán lenyiszálják, robbantják, sziklarabbal zúzzák szét a fejed, vagy felgyújtanak. Tök jó.

Egészséges ember örömét leli az életében, a gyarapodásban, a művelődésben, sportban, családjában, gyerekeiben.

2017. máj. 6. 20:30
 13/47 anonim ***** válasza:

és tanulj meg előbb írni is.

ne aggódj, elpusztulsz, a piszkos munkát ne hagyd másra

kb hány éves vagy?

2017. máj. 6. 20:31
 14/47 anonim ***** válasza:
58%

Van sok ilyen beteg, mint te.

Az MNA-s srácok is az armageddonra készültek és folyamatosan gyakorlatoztak és voltak régebben ilyen műsorok különböző dokucsatornákon, ahol az amcsi házastársak minden pénzüket abba ölték, hogy atombunkereket építettek a sivatagban és kaját halmoztak fel bennük, meg vizet.

Egyszerűen csak nem tudtok alkalmazkodni a többségi társadalomhoz és ebbe a fantáziavilágba menekültök a sivár valóság elől, ahol jön a nagy háború és ti vagytok a kiválasztott, tökös rambók, akik egyedül túlélik az egészet. Így érezhetitek különlegesnek magatokat.

2017. máj. 6. 20:32
 15/47 A kérdező kommentje:
oroszul ulranul tudok es angolul. aukrajnaba eltem is csak akkor sajnos pont megusztam a haborut es sajna nem is azon a teruleten eltem. bar ott eltwm volna a hanorubidejen h valami neonaci az orosz szarmazasomert szetlott volna
2017. máj. 6. 20:34
 16/47 A kérdező kommentje:
amugy 26 vagyok. es azt hiszem teljesen elment az egesz elettol a kedvem nem erdekelnek a vele.kapcsolatos doldok hosszu evek ota csak vegetalok. en csak pusztan.meghalni akarok azokkal egyutt akik a kornyezetemben vannak
2017. máj. 6. 20:37
 17/47 anonim ***** válasza:
Na, itt a lehetőség a szomszédban. Kelet Ukrajna, Magyarországról kb. 1300 km. Beülsz ma este a kocsiba, holnap este ott vagy azokon még az utakon is. Annyi pénzed csak van naftára, beállsz valamelyik oldalra, aztán pusztíthatsz - amíg el nem pusztulsz.
2017. máj. 6. 20:37
 18/47 A kérdező kommentje:
ezek a havorust hirek adtak valami remenyt most remelem lesz valami mar vegre
2017. máj. 6. 20:39
 19/47 A kérdező kommentje:
es hogy valamilyen uton modon ide is eler. am kossz a tippet utolso. ezzel most szoget utottel a fejembe. meggondolom meg
2017. máj. 6. 20:42
 20/47 anonim ***** válasza:

"meghalni akarok azokkal egyutt akik a kornyezetemben vannak"

De miért??? a halál pillanatában egyedül kell állunk Isten előtt.

2017. máj. 6. 20:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.