Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan orultek akik...

Vannak itt olyan orultek akik orulnenek ha lenne az elozoknel nagyobb magyarorszagot is erinto vilaghaboru vagy csak en vagyok ennyire beteg?

Figyelt kérdés
Nem tudom miert vagyom a pusztulasra nyomorra hiszen nekem se lesz jo. facen nezem ezeket a koreas amcsi sziroas hireket. elkepzelheto h mi magyarok is inni fogunk ennek a levebol? elerhez ide is?
2017. máj. 6. 20:07
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
gyulolom ezt a vilagot az embereket. es egy nagy haboru altal azt szeretnem hogy megbunhodjunk. mert szerintem raszolgaltunk. a sajat halalom az mas tema... most mar kapozsgaljatok?
2017. máj. 7. 07:43
 32/47 A kérdező kommentje:
tequila inkabb ne irjal semmit mert csak azt mutatod vele mennyire seggbuta vagy.
2017. máj. 7. 07:45
 33/47 anonim ***** válasza:

hát igen, így van ez, kuksikám - te pedig egy napkeleti bölcs vagy, csak úgy süt minden sorodból a világosság, a fény a bölcsesség.

Azért olvasd már el a Nyugaton a helyzet változatlant.

Azt pedig ne határozd meg, hogy ki ír ide.

2017. máj. 7. 07:55
 34/47 A kérdező kommentje:
te pedig ne ertegessel, legalabbis ilyen izlestelenul... primitiv
2017. máj. 7. 07:57
 35/47 A kérdező kommentje:
sertegessel
2017. máj. 7. 07:57
 36/47 A kérdező kommentje:
vagom en h nem lesz eu-ba semmi de almodozni azert szabad nem?
2017. máj. 7. 07:59
 37/47 anonim ***** válasza:
hol sértegettelek?? azzal kezdted "el akarsz pusztulni" - és mi meg segíteni akarunk. A szöges viccnél kiderült, hogy hehe, te nem is akarsz elpusztulni, hanem családtagjaidat, na meg a világot akarod bosszúból elpusztítani. Az hogy csak magadat tudod büntetni egy bonyolult kérdés, nem tudom itt veled megértetni. Legyél szíves tanulni, olvasni és mélyebbre jutni a világ megismerésében, az hozhat ki ebből a betegségből.
2017. máj. 7. 08:10
 38/47 A kérdező kommentje:
ne papopljal itt nekem. tudom amit tudnom.kell.
2017. máj. 7. 08:59
 39/47 anonim ***** válasza:

A Biblia ezt írja: szemet szemért, fogat fogért.

Tehát aki valamilyen bűntettet elkövet ellened ugyanolyan bűntetést érdemel. Nem hiszem, hogy olyan bűntetést követtek, el hogy meghaljanak, mert ahhoz téged meg kellett volna ölniük, de mivel ide írogatsz, biztos életben vagy.

A jogban persze manapság nem vájják ki senkinek a szemét vagy ütik ki másnak a fogát, aki valakinek kiütötte, hanem azzal arányos börtönbüntetésre vagy pénzbüntetésre esetleg közérdekű munkára ítélik.

Aki tehát egy másik embernek ártott azt meg kell büntetni, de csak olyan mértékű legyen a büntetése, amilyen mértékben neked ártott.

2017. máj. 7. 10:21
 40/47 anonim ***** válasza:

"tudom amit tudnom.kell." Persze, nem kételkedünk, hogy te mindent tudsz. Feltűnő, hogy másokkal akarod kivégeztetni magad, tehát azt is tudod, hogy

1. a gyilkosság nagy baj

2. az öngyilkosság is gyilkosság.

3. Áldozat akarsz lenni, nem gyilkos.

És azt is tudod, hogy az áldozat mindeközben felmagasztosul. Én is szerettem volna valamikor hősi halott lenni, de az élet nehéz, nem tette meg senki ezt a szívességet (az 1.miatt)

Mit szeretsz? Mi az, amin utoljára szívből nevettél?

2017. máj. 7. 10:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!