Vannak itt olyan orultek akik orulnenek ha lenne az elozoknel nagyobb magyarorszagot is erinto vilaghaboru vagy csak en vagyok ennyire beteg?
hát igen, így van ez, kuksikám - te pedig egy napkeleti bölcs vagy, csak úgy süt minden sorodból a világosság, a fény a bölcsesség.
Azért olvasd már el a Nyugaton a helyzet változatlant.
Azt pedig ne határozd meg, hogy ki ír ide.
A Biblia ezt írja: szemet szemért, fogat fogért.
Tehát aki valamilyen bűntettet elkövet ellened ugyanolyan bűntetést érdemel. Nem hiszem, hogy olyan bűntetést követtek, el hogy meghaljanak, mert ahhoz téged meg kellett volna ölniük, de mivel ide írogatsz, biztos életben vagy.
A jogban persze manapság nem vájják ki senkinek a szemét vagy ütik ki másnak a fogát, aki valakinek kiütötte, hanem azzal arányos börtönbüntetésre vagy pénzbüntetésre esetleg közérdekű munkára ítélik.
Aki tehát egy másik embernek ártott azt meg kell büntetni, de csak olyan mértékű legyen a büntetése, amilyen mértékben neked ártott.
"tudom amit tudnom.kell." Persze, nem kételkedünk, hogy te mindent tudsz. Feltűnő, hogy másokkal akarod kivégeztetni magad, tehát azt is tudod, hogy
1. a gyilkosság nagy baj
2. az öngyilkosság is gyilkosság.
3. Áldozat akarsz lenni, nem gyilkos.
És azt is tudod, hogy az áldozat mindeközben felmagasztosul. Én is szerettem volna valamikor hősi halott lenni, de az élet nehéz, nem tette meg senki ezt a szívességet (az 1.miatt)
Mit szeretsz? Mi az, amin utoljára szívből nevettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!