Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akik kedvelik Észak-Koreát,...

Akik kedvelik Észak-Koreát, azok mivel magyarázzák ezt?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon vannak páran, akik Észak-Koreát követendő példaként, vagy jó helyként írják le. Vagy trollok, vagy tényleg így gondolják, ezt nehéz eldönteni.

[link]

Alapból csak egy kis érdkesség ez a cikk, csak szemet szúrt, ami gondolom az íróinak is: Észak-Koreában kerek 10 kilóval könnyebbek az emberek, mint Dél-Koreában. A két ország lényegében csak politikájában különbözik, a nép ugyanaz, azaz nincs olyan különbség mint pl az etiópiakhoz képest, vagyis szerintem a különbséget az életszínvonal különbsége okozza.

Szerintem elképesztő. Ti mit gondoltok?

2017. máj. 6. 00:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

'Ha az államot és a vezetőt mindenek felett tartva, szólásszabadság nélkül az államért és a vezetőért dolgozol, akkor "arany" életed lehet!'

Magyarul természetesnek veszed, hogy neked az állam és a főnök a mindenható atyaúristen, továbbá semmi rosszat nem látsz abban, hogy szabad véleményt nem nyilváníthatsz. Nos, az emberek többsége nem ilyen :)

2017. máj. 6. 20:54
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ismerem egyik Koreát sem. Nem is nagyon érdekelnek, így utálni sem fogom azokat.

A kérdésedben leírtak alapján szerinted ott van a legnagyobb "szabadság", ahol a legkövérebb emberek élnek?

2017. máj. 9. 13:30
 13/13 anonim ***** válasza:
33%
10 hozzászóló örülők, hogy leírtad a hozzászolásodat a hölgy akit leírtál biztos rendes nő lehet remélem jól van. Az állhírek ellenére amit terjeszt a média róla mostanség.Kívánom, hogy állmaid teljesüljenek Ázsiai országban.😃
2020. szept. 24. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!