Akik kedvelik Észak-Koreát, azok mivel magyarázzák ezt?
Itt az oldalon vannak páran, akik Észak-Koreát követendő példaként, vagy jó helyként írják le. Vagy trollok, vagy tényleg így gondolják, ezt nehéz eldönteni.
Alapból csak egy kis érdkesség ez a cikk, csak szemet szúrt, ami gondolom az íróinak is: Észak-Koreában kerek 10 kilóval könnyebbek az emberek, mint Dél-Koreában. A két ország lényegében csak politikájában különbözik, a nép ugyanaz, azaz nincs olyan különbség mint pl az etiópiakhoz képest, vagyis szerintem a különbséget az életszínvonal különbsége okozza.
Szerintem elképesztő. Ti mit gondoltok?
'Ha az államot és a vezetőt mindenek felett tartva, szólásszabadság nélkül az államért és a vezetőért dolgozol, akkor "arany" életed lehet!'
Magyarul természetesnek veszed, hogy neked az állam és a főnök a mindenható atyaúristen, továbbá semmi rosszat nem látsz abban, hogy szabad véleményt nem nyilváníthatsz. Nos, az emberek többsége nem ilyen :)
Én nem ismerem egyik Koreát sem. Nem is nagyon érdekelnek, így utálni sem fogom azokat.
A kérdésedben leírtak alapján szerinted ott van a legnagyobb "szabadság", ahol a legkövérebb emberek élnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!