A szélsőjobboldaliak a liberálisokat vagy a muszlimokat kedvelik kevésbé?
Figyelt kérdés
2016. máj. 27. 18:46
1/16 anonim válasza:
Liberók ellen nem épült kerítés...
3/16 anonim válasza:
A téveszmékkel ellentétben a szélsőjobboldaliak nem előítéletesek: mindenkit egyformán utálnak.
4/16 anonim válasza:
A liberálisok viszont előítéletesek: minden szélsőjobbost lerasszistáznak.
5/16 anonim válasza:
Utolsó, te milyen alapon fogalmazol úgy a szélsőjobbosokról, mintha te nem lennél az? :D
6/16 anonim válasza:
Engem annak tartanak, de magamat csupán szociálkonzervatívnak vallom.
Én a liberálisokat kedvelem kevésbé.
Ők a probléma forrása.
Ha nem lennének mimózalelkűek, akkor nem lennének itt muzulmánok.
Turistaként meg tanulni jöhetnek, de ne akarjanak betelepülni Európába.
7/16 anonim válasza:
Kik "hívták" ide a muszlimokat?
Kik balhéztak 1848-ban?
Na ugye, hogy a libsik!
8/16 anonim válasza:
Csináltak nekünk negyvennyócat meg ötvenhatot, fujj! De szeretnék még osztrák és szovjet elnyomás alatt lenni, csak ne lennének azok a büdös libsik.
9/16 anonim válasza:
Milyen osztrák elnyomás?
Kossuth nyomta el a magyarságot másfél évig.
Ha a Habsburgok nem lettek volna, ma Magyarország sem lenne.
10/16 anonim válasza:
Talán azért rasszistázzák le a szélsőjobbosokat, mert azok. Nem gyakran hallok olyat, hogy szélsőjobbosok kiállnak etnikai, faji kisebbségek mellett, inkább csak "büdöszsidók" meg "mocskoscigányok" meg az "emberszínefehér" rigmusokat szoktam hallani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!