Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A jobboldaliak mondogatják,...

A jobboldaliak mondogatják, hogy az éljen jól, aki jól tanult és sokat dolgozik, de mi van azokkal akik hátrányos helyzetűek van valami fogyatékosságuk azok éljenek rosszabbul?

Figyelt kérdés

A jobb oldalon engem eléggé idegesít ez a hierarchikus gondolkozás, mert nem gondolnak bele abba, hogy mi van azokkal az emberekkel, akik valami hiányossággal születtek.

Én enyhe agykárosodással születtem, kevés oxigénnel és ennek megvolt az átka mivel nem tudtam jól tanulni, nagy nehezen tettem le az érettségit és nem volt esélyem fősulira, pedig volt mikor terveztem.

Nagyon barátságtalannak tartom a jobboldali gondolkodást és én nagyon örülnék, ha egy normális baloldali párt lenne itt, nem olyan, mint ami az mszp-szdsz kormányzása alatt volt.

2017. máj. 5. 20:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igazából akkor félkommunizmust akarsz. Csak úgy kapjon mindenki eleget ahhoz, hogy ne akarjon dolgozni.

És ki fogja megtermelni az alapjövedelemre való pénzt?

Egy nehezen letett érettségivel fogalmazol úgy ahogy?

2017. máj. 6. 22:03
 12/12 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek büdös a munka ez az igazság. Én se szeretem mégis dolgozom. Mint legtöbben. Hama gyorsan előjött az alapjövedelem. Világosan látszik miért is akarják sokan bevezetni. Az ilyen munkakerülőknek mint a kérdező nagyon jólnjönne mert fizikai munkát nem hajlandók végezni inkább döglenének otthon havi 50 ezer alapjövedelemért. Menj el dolgozni mint más rendes ember.
2017. máj. 7. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!