Miért gond ha valahol népességcsökkenés van?
És miért gondolják egyesek, hogy mindenkinek kell legalább 2 utód?
Elvileg épp túlnépesedik a Föld, de sokan, még a kultúráltabbak közül is azt érzik kötelességnek, hogy mindnél több utódot kell nemzeni. Pont egyik kollégától kaptam valamikor meg, hogy minek akarok kutyát venni amikor még csak 1 gyerekem van, nekem az utódokról kéne gondoskodni még.
Hová? Nem értem ezt a felfogást. Nyilván régen a nagyszüleink idejében, amikor 4-ből átlagban 1-2 maradt meg, akkor ez ment, de manapság nem értem.
7# "A te logikád szerint a megoldás, minden határ megnyitása és Európa feladása, "
Ezt nem tudom, nekem címezted-e, de akkor nagyon mellé lőttél.
Nem tudom hol olvastál a kérdésben a határok nyitásáról meg bármi hasonlóról, de én pont hányok az európai töketlen politikától, amikor hetekig a legnagyobb nyugalomban ülésezgettek, amíg ömlött be a migráncsáradat csúcsa 2015 végétől, köztük a terroristákkal.
Úgyhogy nem tudom honnan veszed a bátorságot, hogy belemagyarázd a kérdésbe azt, amire még utalás sincs.
Többieknek köszönöm a válaszokat. Azt nem értem igazán, hogy rendben, csökken a népesség, ez pont a legnagyobb rendben lenne, inkább pont még ott is csökkennie kéne, ahol most épp robban. (most nem rossz szándékú csökkenésre/csökkentésre gondolok, hanem egyszerüen nem kéne gyereket csinálni)
23.01.
Inkább a Bill Gatesféléknek kéne elmagyarázni, hogy a védőoltásokkal is kéne árukapcsolást alkalmazni.
De Bill Gates a Microsoft alapítója...
Arra gondolsz, hogy a védőoltásoknak káros hatásuk lenne? Nem Romániában élsz, igaz-e?:D Felejtsük már el ezt a primitív elméletet...
Alapvetően nem lenne rossz ha valóban segítenénk Afrikát (csak hogy egy zűrös helyet mondjak)
Ugyanis ha abból a szemétdombból (ami jelenleg) sikerülne csinálni legalább egy minimálisan élhető területet, ahonnan nem akarnak százezrek-milliók Európa felé vándorolni, mindent kockára téve (lévén nincs semmijük az életükön kívül), akkor nekünk nem kéne bajlódnunk az integrálásukkal, ellátásukkal, ellenőrzésükkel.
Ha mindenkinek lenne olyan élettere, ahol nem ölik meg a vallása miatt, nem kell éheznie, nem kell attól tartania hogy valami undorító trópusi kór öli meg 25 évesen mert nincs ellátás, akkor nem indulnának meg tömegesen más országokba, ahol még ki is nézik őket.
A legtöbb bevándorló, vagy épp illegális határsértő migráns kényszerűség miatt indul el, nem azért mert mekkora buli ez.
Ebből a szempontból persze én is szánom a helyzetüket, de sok visszásságuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!