Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy igaz? A...

KecskeShajt újra! kérdése:

Lehetséges hogy igaz? A Facebook embereket fizet, hogy monitorozzon más profilokat?

Figyelt kérdés

Nem nagyon hittem a ripostnak, de utána láttam a külföldi forrásokat, és nemem is kiadott egy nevet.

[link]

[link]

2017. ápr. 29. 22:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Egyébként egy ember, aki nem ismerősöd, mit láthat a profilodból? A publikus posztokat. Manapság már egész körültekintőek az emberek, és nem állítanak mindent publikussá. Mit figyelnek akkor ezek az emberek meg? Mármint... mit látnak, mit tudnak egyáltalán csinálni?

Ezért is érzem, hogy sántít a dolog..

2017. ápr. 29. 23:40
 12/17 A kérdező kommentje:
A facebook security alatti hozzászólások szerint jelentgetik a hamisnak tűnő profilokat, a spameket, csoportokat.
2017. ápr. 29. 23:46
 13/17 anonim ***** válasza:

Igen,nem sok mindent látnak jó esetben! Nálam pl semmit,mert korlátozva van az oldalam! Két ismerősömet megkértem,nekik senkit nem adott ki!

Érdekes minden esetre...gyerekem szerint hü.lyeség,adathalászat!

2017. ápr. 29. 23:59
 14/17 anonim ***** válasza:

Kérdező,konkrétan ha beíród Facebook keresőbe,hogy Alien az is lesz egy jó pár,de attól még ez nem azt jelenti,hogy a földönkívülik is Facebooknak.

Egyébként meg persze,hogy "meg vagy figyelve"Algoritmusok folyamatosan figyelik,hogy mit csinálsz,sőt lehet,hogy emberek is fogják figyelni,de azok után,hogy egyre gyakoribb,hogy élően közvetíti valaki a saját vagy más halálát,amit az algoritmus nyilván nem tud kiszűrni,ez nem is csoda

Mitől parázol?

Ha nem csinálsz semmi illegálisat a kutya nem foglalkozik veled.

Ha meg mittudomén terrorakciót szervezel a Facen,akkor a társadalom érdeke,hogy elkapjanak..

2017. ápr. 30. 00:32
 15/17 anonim ***** válasza:
64%
Arról van szó, hogy egy idóta regisztrált facebook security néven (amit lehet), ti meg bekajáljátok. Lehetőleg ne reprodukálódjatok, köszi.
2017. ápr. 30. 01:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Utolsó: Tévedés. X Y az illető neve, és a név alatt zárójelben ott van, hogy Facebook Security.
2017. máj. 1. 11:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Megkértem még egy ismimet nézze meg,hogy neki mit ad ki! Háát,kiadta ugyanazt a ffit mint nekem és még egy nőt ,aki nem magyar. A ffit én is letiltottam, ő mindkettőt. Én a nőt nem tudtam,azt írta ki,jelenleg nem lehet letiltani! De miért? Furcsa :O

Csak a nőnél van zárójelben kiírva,hogy facebook security, a ffinél nincs, az ismerősömnek mégis sikerült a tiltás!

2017. máj. 1. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!