Azok a kommentelők, akik látványosan kormány-propagandát terjesztenek, szerintetek ezt meggyőződésből teszik?
Gondolok itt elsősorban azokra, akik pl. facebookra, hírportálokra, vagy akár gyakorikerdesekre is kommentelnek és látványosan kormány oldali propagandát terjesztenek... (látványos sablon szövegeket és sablon állításokat használva)
Szerintetek az ilyen bérkommentelők / trollok stb. elsősorban pénzért teszik azt amit tesznek?
Vagy mellette szilárd meggyőződésük is az, hogy így járnak el helyesen?
Szerintetek tükörbe tudnak nézni azután amit csinálnak?
Nem zavarja őket, hogy a magyarság jövőjét rontják el?
Körülbelül mennyit keresnek ezzel?
Milyen sablonokat használnak más véleményen levők kommentjeinek hiteltelenítésére?
Örülnék, ha néhány bérkommentelő / troll / propagandista is őszintén leírná véleményét (vállalva, hogy ő ezzel foglalkozik).
A pénzért,egyértelműen.
A politika is erről szól elsősorban..
A fizetett kommentelő ugyan akkor hülyeség mint , hogy soros repülővel viteti a tüntetőket .
Ezt gondolják és ennyi. Szerintem.
Igen meggyőződésből teszem!
Ki nem állhatom s.@ros gyuribácsit
Les.@rom a migránsokat
Nagyívbe s.@rok a CEU-ra
Nem bírom a pökhendi huszonéves egyetemistákat, akik mostanában hőbörögnek
Nem izgat hogy beszántották a népszabadságot
Minél jobban nyomatják a meleg propagandát, én annál jobban utálom őket
Ki nem állhatom, hogy külföldről, olyan emberek pofáznak bele a magyar politikába, akik még soha életükben nem jártak ebben az országban
Merkelt tisztelem, de a migri kérdést nagyon elq.ta
Junckert leköpném ha szembe jönne az utcán
Az unioval nincs bajom, egészen addig amíg nem akarja az akaratát mindenáron az országra erőltetni
Nem értek egyet mindenben a kormánnyal, de ez a politika áll hozzám a legközelebb
Megvezetett birka lennék? Én ugyan ezt gondolom a másik oldal embereiről. Némelyik cselekvésük,kimeríti a hazaárulás fogalmát.
Bal, és jobb, nemzeti érzelem, vagy internacionálé... ennek a "harcnak" soha nem lesz vége...
Mindezért egy fillért sem kapok a fidesztől. Soha nem volt közöm a párthoz. Némán figyelem a mostani tüntetéseket, de nem hiszem hogy a hőzöngők vannak többségben. Mi itt vidéken dolgozunk, nincs időnk utcára vonulgatni. 38 éves gépésztechnikus és gépjárművezető szakoktató vagyok. Soha nem szavaztam még a fideszre. Jövőre biztos rájuk fogok szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!