Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy igaz? A...

KecskeShajt újra! kérdése:

Lehetséges hogy igaz? A Facebook embereket fizet, hogy monitorozzon más profilokat?

Figyelt kérdés

Nem nagyon hittem a ripostnak, de utána láttam a külföldi forrásokat, és nemem is kiadott egy nevet.

[link]

[link]

2017. ápr. 29. 22:46
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Tehát a beállítások menüpontban, ha rámész a tiltás menüpontra, valakinek fi fog dobni neve(ke)t a felhasználók tiltásánál.
2017. ápr. 29. 22:48
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
De most mire vagy kíváncsi? Az ottani tevékenységedet folyamatosan monitorozzák, nem emberei erővel, hanem algoritmusokkal. És igen, vannak olyan alkalmazottaik, akik hozzáférhetnek mindehhez, és ha a rendőrség alapos indokkal kikéri tőlük, akkor nekik is odaadják.
2017. ápr. 29. 22:51
 3/17 A kérdező kommentje:

Ez alapján most már emberi erővel is monitoroznak.

Arra vagyok kíváncsi, hogy ki mit tud erről.

Rengeteg profilt látni Facebook security névvel.

2017. ápr. 29. 22:55
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért fizetnének ezért bármit? Ezt robotok csinálják.

Ha a Facebook szeretné tudni miről beszélgetek, akkor szépen megnézi. Hiszen az ő felületüket használom! Szerinted nem ment le mindent azonnal a rendszer?

Ha googleben keresel valamit, vagy emailben írsz róla, nem volt eddig gyanús, hogy ilyen reklámok találnak meg?

Pl szervezzük az esküvőt, menyasszonyom átküldött pár linket gmailen esküvői ruhákról... különösebben nem izgatott, hisz nemár a vőlegény válasszon ruhát a menyasszonynak.. aztán nézek egy RPG gameplayt youtubeon, és jobb oldalt mi néz rám? Esküvői ruhakölcsönző reklámja.

De ugyanezzel a technikával szűrik ki a terroristákat. Ha elégszer írod le Facebookon, hogy "allahuakbar torony, robbantás, bomba, csőbomba" vagy írod be a googleba, hát hidd el, hamar kopogtatni fognak:D

Szóval miért figyelne ezért téged egy ember, ha a rendszerben automatán benne van ez mind?

2017. ápr. 29. 22:55
 5/17 anonim ***** válasza:

nálam is kidobott 3 embert de a nevükben benne volt a "facebook security" szóval nem csodálom.

Ugyanakkor marhaság az egész, téged is meg mindenki mást is algoritmusok monitoroznak. Ez kb. 20 éve nem menő, hogy emberekkel akarnak embereket megismerni.

2017. ápr. 29. 22:57
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyire vagy otthon ebben talàn nem tamitanak a suliban az o szerveruk mindent latnak vannak feltètelek a facebook.kezet koti a jog a nepszeruseg elvesztesenek felelme de az is igaz hogy hackerek szűntelen csipegetnek vedekezni muszaj
2017. ápr. 29. 23:03
 7/17 A kérdező kommentje:
Ezért nem értem én sem, mindent algoritmusokkal csinálnak, de ezek a profilok valódiaknak tűnnek.
2017. ápr. 29. 23:04
 8/17 anonim ***** válasza:

Nekem is kiadott egy nevet,profilt! Soha nem hallottam a pasiról és valódinak tűnik a profilja.

Nem lehet,hogy mkinek ugyanazt dobja ki?

2017. ápr. 29. 23:22
 9/17 anonim ***** válasza:

Jaa és az ő nevében ,adatlapján nem volt ott,hogy : Facebook security

Azért letiltottam az ürgét,biztos ami biztos! :)

2017. ápr. 29. 23:27
 10/17 A kérdező kommentje:

Biztosan nem, néztem videókon, meg cikkekben.

Vannak nevek, amiket több embernek is kiadott, de nemem csak egyet.

A Facebook szerint hoax, mert azokat adja ki, akik bármikor írtak olyat az ídővonalukban, mint facebook és security.

Nekem úgy tűnik, hogy ezek önkéntesek, vagy önjelölt megfigyelők és ebben a csoportban tömörülnek: [link]

2017. ápr. 29. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!