Miért zavar annyi embert, hogy elénekelték a Székely himnuszt az alakuló ülés végén?
igen Vona ellen ejtik a koholt vádakat
de Hagyó és a többi kutya ellen nem fogják
Olvassa el mindenki: [link]
azért, hogy helyre legyenek rakva a téves információk és csak azért, mert nem akarok hosszú szöveget írni :)
Hmmm... érdekes, hogy magyar állampolgár vagyok, mert itt születtem, de vér szerint 50%ban vagyok (ahogy apám mondja) tót, 12.5%ban lengyel 12.5%ban székely és 25%ban magyar. Egy igazi ritkaság megtestesítője ;)
És - szó szerint - megkönnyeztem a szózatot és rárakott egy lapáttal a Székely Himnusz is!
Jó pont a Fidesz csapatnak, mert volt közöttük olyan aki énekelte is.
... pfff... bekönnyeztem... :)
Amúgy, ha egy Himnusz elhangzik (pl aranyérem), akkor azt MINDENKI végigállja. Az mszp nem tette meg ezzel mutatván, hogy nekik itt semmi keresnivalójuk nincs (konkrétan a cigányok azok, akik nem szokták végigállni a magyar himnuszt és szózatot)... remélem megtalálják majd az igazi helyüket pl. Hagyó mellett a kispadon...
" Az MSZP nem vonult ki."
http://www.youtube.com/watch?v=wINNo4KeF-A
0:17 ott menekülnek
és a Jobbik ellen meg ejtik a vádakat
"em lép a házbizottság Vona mellénye miatt"
"Hogy ők székelyek? :O"
hogy egységes a magyarság :OOOOO
"A köztársasági elnök ünnepélyes záróbeszéde alatt rázendíteni a Székely Himnuszra?"
"Az alakuló ülést ezennel lezárom"
ne hazudjál mert a Köz.. elnök befejezte a beszédet
mszp meg kivonúlt
éljen a jobbik köszönünk mindent
ha kapunk szavazati jogot mi is rátok szavazunk
aki meg elárulja a hazáját az nem magyar még ha az anyaországban is él
egy székely Marosvásárhelyről
Vonáékra szavaztam, jó ellenzéket láttam bennük.
De ha hülyegyerek módjára mellényeskedik, meg székelyhimnuszol nem arravaló helyeken, meg fogom bánni.
Próbáljatok már dolgozni vazeg, nem bohócként viselkedni.
Z.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!