Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Meglepődött valaki azon hogy...

Meglepődött valaki azon hogy a stockholmi merénylő muszlim?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 11. 19:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

ez kicsit úgy hangzik, mintha csak azért, mert ez a jelenkor problémája, jogosan összemoshatnánk olyan fogalmakat, mint muszlim és iszlamizmus... éppen ezek az összemosások dagasztják tovább a problémát...

sőt:

sok terrorista azért radikalizálódik, mert Nyugaton már eleve fogalmi zavarok voltak: a nyugat kereszténynek vallja magát, miközben a II. világháború óta köszönőviszonyban nincs a kereszténységgel, és egyre liberálisabbá válik.

a radikális muszlimok ezért a liberalizmus és a kereszténység közé egyenlőségjelet tesznek tudatlanságból.

Közben azok közül a nyugati fiatalok közül, akik éppen ebben a talajvesztett nyugati világban nem találják a helyüket, beállnak az iszlmisták közé, mert sajnos tőlük várják az igazságtételt.

És ha ez még nem volna elég, mi meg szánt szándékkal összemossuk az igaz iszlámot a radikális iszlamizmussal???

Könyörgöm, az ellenségek tábora nem ez:

keresztények és liberális Nyugat a muszlimok és a terroristák ellen

hanem valójában ez:

liberalizmus és terrorizmus a keresztények és a muszlimok ellen

vegyük már észre ezt, mielőtt még nagyobb lesz a baj!

2017. ápr. 11. 20:42
 12/17 anonim ***** válasza:
91%

# 11/11 Időpont ma 20:42

Tehát a liberálisok terroristák? WUT?

2017. ápr. 11. 20:45
 13/17 anonim ***** válasza:

nem, természetesen nem.

a terrorizmus és a liberalizmus között nincs kapcsolat, legalábbis átlagemberek szintjén semmi közük egymáshoz, Fehér Ház politikai üzelmeibe meg úgysem látunk bele.

a terroristák és a liberalizmus nem képez egy tömböt, csak az bennük a közös, hogy nem tartoznak az igazi kereszténység és az igazi iszlám zászlaja alá... így értettem, amit írtam

2017. ápr. 11. 21:01
 14/17 anonim ***** válasza:

és főként úgy értettem, hogy az ábrahámi vallások követőinek nem egymásban kellene ellenséget látniuk, hanem ezekben a külső erőkben, amik -a terrorizmus is, a liberalizmus is- meg akarják kérdőjelezni, el akarják lehetetleníteni a vallást, melyik-melyik a maga eszközeivel.

Egyébként nekem meggyőződésem, hogy az egyszeri iszlamista terroristának a liberalizmus böki a csőrét, és ez az egész egyáltalán nem a vallásos emberekről szól. Sajnos, mégis belekeverednek.

De ha a terrorhullám alap kiinduló ürügyére gondolok, a Charlie Hebdo karikaturára, hát, nem tudtam sajnálni azokat az újságírókat, pedig szelid ember vagyok. És sok más keresztény is hasolóan volt ezzel. De senki nem gúnyolhatná ki egyik vallást sem, ők pedig sportot űztek ebből.

És őszintén csodálkoztam azon, hogy a franciák utána tömött sorokban álltak sorba a karikatúra utánnyomatáért. Ezek után miért vannak meglepve, ha újra terrorista célpontokká válnak?

2017. ápr. 11. 21:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Én nagyon, egyáltalán nem erre számítottam...
2017. ápr. 11. 21:44
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2017. ápr. 12. 07:17
 17/17 anonim ***** válasza:

# 13/16 Időpont tegnap 21:01

Világos. Csak úgy hangzott, mint ha a liberálisok meg a terroristák összefogtak volna a kereszténység és az iszlám ellen. :-) Sry.

2017. ápr. 12. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!