A muszlimok miért nem követelik a terroristák példás büntetését?
"Honnan veszed, h nem követelik?"
Ha követelnék, az Index már naponta 10* lehozná.
"Honnan veszed, h nem követelik?"
Ha követelnék, az Index naponta 10* lehozná.
Pedig az iszlám vezetők eléggé elborult vakhitűek szoktak lenni.
Amúgy, csak megjegyzem, normális európai ember se kíván ilyeneket - mint ahogy a keresztény világ se kívánja, hogy egy keresztény gyilkost csonkítsanak meg és társai - az általános vallásos véleménye mindig az, hogy majd az adott isten elítéli érte.
Követelik. Nemcsak az Index hozta le. De létezik szelektív odafigyelés. Mondjuk én anélkül, hogy különösebben követtem volna ezeket az eseményeket, láttam, amint egy elkövető testvére és szülei elborzadva mesélték el, hogy az illető hosszabb ideje nem állt kapcsolatban velük, de ezt nem tudták elképzelni róla. Meg vannak rendülve és rettenetesen szégyellik magukat.
Tehát nemcsak a muszlimok úgy általában, hanem a család is. Mit gondolsz hány magyar gyilkos családjának szájából hallhatsz ilyent?
Tudod te, egy átlag muszlimnak mekkora befolyása van egy ilyen terrorkiképző tábor működésére? Nagyjából a tiéddel azonos.
Amiről te írsz az a síita szunnita ellentét.
Az öngyilkos merénylő maradványainak disznók közé temetése talán elrettentene néhány fanatikust. Az élve disznók közé zárás is és sokkal humánusabb mint a saria végtagcsonkítása vagy a kivégzéseik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!