Meglepődött valaki azon hogy a stockholmi merénylő muszlim?
kérlek, hagyjuk már ezt a muszlimozást!
ezek terroristák, akik egy eltorzított iszlám felfogás nevében gyilkolnak.
normális, igazi muszlim sose tenne hasonlót. az igazi iszlámnak kb. annyi a köze a terrorizmushoz, mint az igazi kereszténységnek az inkvizícióhoz
beszélj iszlamistákról, ne muszlimokról
az igazi muszlimok a keresztények testvérei, nem ellenségei, és jó lenne, ha a keresztények is testvérként tekintenének rájuk
Tényleg? Ne már!
Én azt hittem mind szorgos, dolgos sokdiplomás akik a magyaroknál is képzettebbek.
Meg azt, hogy ez is csak egy elszigetelt eset a sok közül, meg bekattant, és csak a gonosz hitetlenek kirekesztő magatartása miatt csinálta...
"Egyeske! Mohamed Salmene Lahouaiej-Bouhlel-re gondolsz???"
És ha ez a neve? Ettől még nem lesz valaki se muszlim, se keresztény, se buddhista. Vagy te a nevedben tartod a vallásodat?
"És ha ez a neve? Ettől még nem lesz valaki se muszlim, se keresztény, se buddhista. Vagy te a nevedben tartod a vallásodat?"
Pedig ez a név nekem sem tűnik olyan svédnek. Szerintem hiába fárasztod magad, ezt nehéz kimagyarázni! :)
Ja én tökre :D
Majd a többi merényletnél is jól meglepődök amik még lesznek idén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!