Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hithű kommunistaként gáz e,...

Hithű kommunistaként gáz e, ha közgazdásznak készülök?

Figyelt kérdés

Gazdasági egyetemre szeretnék menni,mert érdekel a közgazdaság.Tudom,hogy Marx is közgazdász volt..De ez nem egy igazi burzsuj foglalkozás?

Az ilyen brókerek,bankárok stb. szóval ezek a legaljább dolgok is közgazdászok,nem?

2017. ápr. 8. 12:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
50%
Azért a kurwa anyádat, mert a rohadt tetves komcsi elvtársaid szétbaszták az országot, magyarok százezrei haltak meg miattuk. Máshol meg mégtöbben... Ahol megjelent a kommunizmus ott csak a szar meg halottak maradtak utána. Ma is azért vagyunk ilyen csicskák, mert a nyomorult komcsi kádár apád eladósította az országot. 56-ban kinyírtak egy rakat embert. Hogy tudsz te a tükörbe nézni te kurwa??? Titkold el szerintem, hogy komcsi vagy, mert előbb utóbb valaki faszra fog húzni öcskös.
2017. ápr. 9. 00:58
 12/29 anonim ***** válasza:
Amíg nem indítasz saját vállalkozást alkalmazottakkal addig nehezen lehetsz kizsákmányoló. Igaz a forradalmi osztálynak(proletariátus) sem leszel része.
2017. ápr. 9. 10:45
 13/29 A kérdező kommentje:

#11,te talán nem szeretnél ingyen egészségügyi ellátást,biztos munkahelyet,ingyenes oktatást,viszonylagos egyenlőséget?

A kapitalizmus miatt is rentetegen meghaltak.Pl.a halálra dolgoztatott gyerekek az 1700-as években.Vagy,aknek nincs pénze az egészségügyre,az sajnos ma is meghal.

Kádár alatt 5x jobban éltünk,mint ma.És lehet,hogy a nyugatot gazdagnak látod,de ez csak a felszín.Ott is ott vannak a hajléktalanok,akik híd alatt élnek,nincs mit enniük stb..Nálunk ilyen nem volt.Nem lehettél gazdag,de éhen sem halhattál.Ez az egésznek a lényege.A nyugati gazdag életszínvonalat meg egyébként sem lehet hosszútávon fenntartani,mivel a Föld erőforrásai végesek.

2017. ápr. 10. 00:32
 14/29 anonim ***** válasza:

Nem, nem szeretnék... Elég volt belőle egyszer is, kösz...

"Kádár alatt 5x jobban éltünk,mint ma."

De miből b4zdmeg? Kölcsönből... Amit fizetünk azóta is. Külföldi pénzből éltünk úgy ahogy, nem azért mert a kádár akkora zseni volt... Ha az nincs akkor megnéztem volna mit csinál a nagy kádár... Meg kádár sem azért vezetett be puha diktatúrát mert ő olyan f4sza csávó volt, hanem azért, mert beszartak a magyaroktól a komcsik, hogy megismétlik 56-ot... Ha nincs 56 akkor tovább sanyargatnak minket a komcsik.

2017. ápr. 10. 10:35
 15/29 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest a mai napig sanyargatnak minket a komcsik.
2017. ápr. 10. 11:41
 16/29 A kérdező kommentje:

Miféle komcsik?Sehol nincsenek.Az ilyen MSZP-nek,EU-nak,migránsoknak,Kínának stb. köze nincs a komcsikhoz..

A hitelfelvétel a vége felé kezdődött,a hitelfelvétel elött is jól éltünk

Ha hirtelen csődbemenne a cég,ahol dolgozol,ekadósodnál,a híd aká kerülnél és éhenhalnál,akkor visszasírnád Kádár apánkat.Az ember egyszerűen hülye.Mindenkinek jobb lenne a kommunizmus-a pénzeseket,bankárokat,gyárigazgatókat stb.- kivéve

2017. ápr. 11. 18:02
 17/29 anonim ***** válasza:
Mi az hogy milyen komcsik? Ennyire álszent ne legyél. Egytől-egyik mind a parlamentben ül. És ez most a válaszom szempontjából mellékes, hogy kapitalizmus van. A rendszerváltással csak a rendszer változik, az emberek maradtak.
2017. ápr. 11. 18:04
 18/29 anonim ***** válasza:
Én éltem akkor te kurwa, nekem te ne magyarázzál, hogy mi hogyan éltünk meg minek mennyi köze van hozzá mert véged lesz te kis vörös gci...
2017. ápr. 11. 21:39
 19/29 anonim ***** válasza:

"A kapitalizmusnak az a sajátos hibája, hogy egyenlőtlenül részesít a javakban. A szocializmusnak az a sajátos erénye, hogy egyenlően részesít a nyomorban."

;)

2017. ápr. 12. 15:48
 20/29 A kérdező kommentje:

Ök legfeljebb névleg kommunisták.Ha kommunisták ülnének a parlamentben,akkor kapitalizmus lenne?

Az igazi kommunisták a Thürmer féle MKMP,a Munkáspárt 2006 és a Népfront

Az,hogy Magyarország fejletlen,nem a szocializmus hibája.A nyugati terúletek már a középkorban is évszázadokkal elöttünk jártak.A szocializmus inkább csak felzárkóztatott hozájuk

2017. ápr. 12. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!