Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Északi félgömb a világ gdp...

Északi félgömb a világ gdp termelés hány százalékát adja?

Figyelt kérdés
Csak egy tipp, 95%-ot? Annyit szerintem biztosan ad, de a 96, vagy 97%-on sem lepődnék meg.
2017. márc. 18. 18:59
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Pedig kevesebbet, de nem sokkal! A déli félgömb adja a világ GDP kb. 8-9%-át (főleg Brazília, Ausztrália, Argentína és Chile meg Dél-Afrika meg Új-Zéland).

Tehát ha azt mondod, észak adja a 90%-ot azzal biztosan nem túlzol, a pontos számot most lusta vagyok kiszámolni gyanítom 91-92% között van valahol.

2017. márc. 18. 19:12
 2/8 anonim ***** válasza:
37%
De csak mióta jönnek a migráncsok és felpörgetik. Otthon is pörgetnék de nem hagyják nekik a gonoszok. Kénytelenek jönni.
2017. márc. 18. 19:22
 3/8 Fatal_3rror_ ***** válasza:

Ez tulajdonképpen egy annyira értelmetlen kérdés...

Északi félgömb:

[link]

A szárazföld 3/4-ede.

A világ népességének 90%-a

2017. márc. 18. 19:36
 4/8 A kérdező kommentje:

8-9%? :D Te mit szedsz? :)

Ausztrália, és Új-Zéland lakossága 30 millió körüli, Brazíliaé pedig 200 millió körüli. A maradékot pedig el is hanyagolhatjuk nagyjából. Jobban belegondolva inkább 2%-ot írnék most.

2017. márc. 18. 19:38
 5/8 anonim ***** válasza:

"Jobban belegondolva inkább 2%-ot írnék most."

És ezt alá is tudod támasztani vmivel, vagy ez csak amolyan megérzés, h biztos csak 2%?

2017. márc. 18. 19:48
 6/8 anonim ***** válasza:
2017. márc. 18. 20:01
 7/8 anonim ***** válasza:

"Jobban belegondolva inkább 2%-ot írnék most."

Jobban belegondolva értem mi a baj, lusta voltál utánanézni, hogy mennyi GDP-t termelnek az Egyenlítőtől délre lévő államok, most meg, mikor válaszolok rá hisztizel mert nem smakkol az eredmény.

Pedig hidd el 8% körül van az.

Ha nagyon érdekel állj neki ás adogasd össze:

[link]

Én ott hagytam abba, hogy eljutottam 7.5%-ig és ebben az afrikai országok többsége még benne sincsen! Tehát a 8% szerintem teljesen reális eredmény.

2017. márc. 18. 20:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Azt tegyük hozzá hogy az eu az 28+norvégia+svájc

usa hitelre nyomtatott dollárjaival nyomul tehát kína az első

Viszont valóban amit megtermelnek a rabszolgák azt itt élvezzük. Szóval lehet örülni hogy van aki dolgozik helyettünk kicsit sem kell leszólni a harmadik világot. Nélkülük nem lenne okostelefon ennyiért meg ananász télen meg olcsó ruhák tollak laptopok cipők bútorok ékszerek.

[link]

2017. márc. 18. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!