Miért félnek sokan attól, hogy "leszaporodnak" minket? És miért nem tesznek ellene?
Fogy a magyar. Ahogy fogy az európai is. Ez statisztika. Kevesebb gyerek születik, mint ahány ember meghal. Vagyis ha nincs se cigány, se muszlim, akkor is előbb-utóbb magától kihalna az ország, a kontinens. Persze, népszerűsítik a gyerekcsinálást, de a tendencia jelenleg erre mutat.
Vagyis ha a cigányok vagy a muszlimok csak 2 gyereket csinálnának (azaz nem nőne a népszaporulatuk) akkor is többségbe kerülnének egy idő után.
Miért félnek hát annyira attól, hogy felülszaporodnak minket? Végső soron nem az ő hibájuk, hogy 1nél több gyereket csinálnak...
És akik félnek ettől, miért nem csinálnak sok gyereket? Nem ez lenne a normális, ha már el akar érni valamit, hogy nem a másik leölésén és kiszorításán fáradozik, hanem a saját dolgaival törődik?
Nekem az nem fér inkább a fejembe,hogy miért hiszi azt mindenki,hogy 500 év múlva,ha arabok is lesznek többségben akkor iszlám vallás lesz.
A kereszténység sem az ma már,mint 500 éve volt(szerencsére).
A népek meg jönnek-mennek "átalakulnak".
Én pl nem tudom,hogy ki volt az ükanyám,az is lehet nem magyarul beszélt...
Amúgy ilyen formában sosem hallottam ezt a szót,hogy "leszaporodnak".
Amikor ilyen szavakat hallok,hogy termékenységi ráta és hasonlók az a kevés szaporodási kedvem is elmegy.
Múltkor valaki olyan kérdést tett fel,hogy miért nem szül minden határon túli magyar 8-10 gyereket.
Durva,hogy egyesek valami versenynek fogják fel a gyerekvállalást.
Látszik, hogy a rasszistázáson kívül már másra nem futja nektek! :P
Pedig csak egy hasonlatot írt, vagy "ironizált" éppen mint a pár momentumos haverotok a vidékiekről.
29es, nincsenek momentumos haverjaim
Csótányhoz hasonlítani egy teljes népet pedig primitív, jellemtelen és egyáltalán nem helytálló dolog. Minden népnek megvannak a maga értékei és negatívumjai. A szírek rendkívül nagy múltra tekinthetnek vissza, fontos számukra a haza és a család, viszont európai szemmel nézve makacsok, hangosak és néha nyersek. A magyarok ezer éves történelmük során dicső múltat tudhatnak magukénak, sok dolgot kiálltak, gyakran leleményesek, szívósak, de a leleményességüket sokszor a szabályok elkerülésére használják, jellemző rájuk a többi néptől való elzárkózás és a pesszimizmus. Csótány bármelyik nép is? Kizárt. Egészséges lelkületű ember nem is mond ilyet egy népcsoportra sem.
A "leszaporodik" meg máshol a "felülszaporodik" meg hasonló elmesofosományokért elnézést kérek:D saját gyártmányú szavak, a lényege, hogy leelőzi, felülmúlja a másikat szaporodásban. Nem szép, remélhetőleg nem kerül be egy szótárba sem, de a lényeg megvan na:D
Ezt az erdélyi 8-10 gyereket nem hallottam még, de elég.. hajmeresztőnek hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!