Ti is úgy érzitek, hogy a magyarok (úgy általában) meglehetősen őszintétlenek, illetve megbízhatatlanok?
Mivan, nem vettek fel?:D
A "majd értesítünk" azt jelenti, hogy megnézik a többi jelentkező adatait is, és a számukra legmegfelelőbbet választják ki.
Random ígérgetés egyéni felelősség kérdése, nem nemzeti vonás.
Mint minden általánosítás, ezen kijelentéseiddel sem lehet mit kezdeni.
Én sosem értettem hogy lehet összekeverni az őszinteséget a bunkósággal...
Ha kérdeznek, és elmondod a véleményed normális stílusban, az őszinteség.
Ha kérdeznek, és elmondod a véleményed bunkó stílusban, az bunkóság.
Ha nem kérdeznek és elmondod a véleményed, az zavaró, de kit érdekel?
Ha nem kérdeznek, és nem is érdekel senkit, de elmondod a véleményed, az bunkóság.
Ezeket ne keverjük...
Én székely származású emberként a mai napig szenvedek ettől, hogy megbeszélt, leegyeztetett dolgok nem valósulnak meg, megbeszélt időpontra nem ér oda a másik fél, egymásnak kölcsönösen ígért dolgokat csak én teljesítem, a másik vagy sehogyan, vagy késve, ha valamit kimond, hogy úgy lesz, ahhoz nem tartja magát, vagy utólag hússzor módosít rajta, és még sorolhatnám.
Hülyén hangzik, mert amúgy meg én is magyar vagyok, (és a határon túli magyarokat előszeretettel szidalmazók most biztos ráfekszenek a piros gombra, meg biztosan küldenének is vissza, ha nekem ez itt nem tetszik) de annak idején engem édesapám keresztre feszített volna, ha az adott szavamnak nem állok helyt, vagy ha megígérek valamit, s nem úgy teszek ahogy ígértem.
Itt Magyarországon valamiért ez nem akar működni az emberek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!