Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A nyilas nőkre elmondható...

A nyilas nőkre elmondható hogy hűtlenek, megbízhatatlanok e téren?

Figyelt kérdés
Vagy vannak évjáratok, egyedek akik nem lesznek azok soha? :-D

2015. aug. 26. 21:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
60%
Igen, ez így van.
2015. aug. 26. 21:54
 2/18 A kérdező kommentje:
Mármint hogy azok, de vannak akik meg nam azok? :-DD
2015. aug. 26. 22:02
 3/18 anonim ***** válasza:
74%

Nyilas no vagyok, ha gazan szeretek valakit es fenn tudja tartani az erdeklodesemet es meg szerelmes is vagyok bele, akkor eveken at huseges vagyok, ha viszony elmulik a szerelem, de annyira azert szeretem, h nem akarom elhagyni akkor hajlamos vagyok megcsalni.

Folyton flortolok, csak az adrenalin kedveert, de ezek artatlan flortok inkabb mintsem probalkozasok valami masra.

Masreszt nem birom a kotottsegeket, a felelossegtol irtozom, es elkepzelni nem tudom h egy orszagban eljek egy eleten at ezert 6 evente (tendencia) orszagot cserelek. Gyakran megyek ferjhez (mert ha szerelmes vagyok akkor hulye fejjel megint igent mondok) viszont ha szeretek valakit emberileg akkor az mindig szamithat a segitsegemre.

Ha pasi lennek nem kezdenek magammal, sem nyilas nokkel. Egyebkent a nyilas nok az oroszlannal mukodnek a legjobban hosszutavon, de az aki el tudja oket viselni feltekenyseg nelkul az az ikrek pont annyira megbizhatatlan mint a nyilas.

Nem csillagjegy fuggo, de ram igaz a horoszkop jellemzesem, nem vagyok ra buszke, de nem is szegyenlem. Szerintem ugy kell elni ahogy neked jo, az h a vilag mit gondol az irrelevans:-)

Helyesirasi hiba mea culpa, telorol nehez

32/N

2015. aug. 26. 22:07
 4/18 A kérdező kommentje:

Fú betrafáltál.......

OL fickó vagyok és nyilas bigét lesek kínomban........

ajajj

2015. aug. 26. 22:14
 5/18 A kérdező kommentje:
Van előttem OL nyilas kapcsolat 35 éves de mára átcsapott csúnya dolgokba, de a OL férfi ment félre ő izélt el más dolgokat is.........
2015. aug. 26. 22:16
 6/18 A kérdező kommentje:
Azt írják valahol hogy a nyilas mérgezett nyilakkal sebzi sebezheti a királyt ó a nagy oroszlánt..... a francnak se hiányzik ez ebben a korban már :-DDDDD
2015. aug. 26. 22:18
 7/18 A kérdező kommentje:

A volt párom skorpió nyilas aszc.el....

És megkaptam a nyilakat tőle most hogy így belegondolok.

Amilyen szép és tökéletes volt x évig ...... utána előjött a Sk és a NYilas pusztító mivoltja..... :-////

2015. aug. 26. 22:24
 8/18 anonim ***** válasza:
4 nyilas barátnőm van, ebből 2 hűséges, 1 hűtlen és 1 talán hűséges, de imád tetszelegni.
2015. aug. 26. 22:44
 9/18 A kérdező kommentje:
Persze ......dédanyámnak meg 16 oroszlán pasi szeretője volt.......és mind hűségesek :-DDD
2015. aug. 26. 23:02
 10/18 anonim ***** válasza:
61%

Hát Kérdező, rossz úton jársz, ha a 3-as válaszoló által írtakat elhiszed. A legtöbb nyilas nő egyáltalán nem olyan. Ő talán egy a kivételek közül, a rosszabb fajtából, vagy éppen nem is nyilas, csak irigy a nyilasokra és a nevükben kamuzott valamit, nem lehet tudni.

A másik meg amit te írsz, hogy skorpió nyilas aszcendenssel... Az neked mióta nyilas? Azt írják, hogy az aszcendens jellemzői nem is igazi jellemzői az egyénnek, csak azt mutatja magáról, olyannak akar tűnni, de a valós tulajdonságai inkább a napjegyben és egyéb részletekben keresendők. Na most a nyilas az egy kedves, lelkes, vidám, jólelkű illető. A skorpió meg pont az ellentéte, gyakorlatilag a legaljasabb személyiségtípus.

A volt barátnődnél valószínűleg azt tapasztalhattad, hogy cuki nyilasként próbált viselkedni, de a valóságban vérbeli skorpió, ami a kapcsolatotok végére így-úgy ki is bukkant...

2015. aug. 27. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!