Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A nyilas nőkre elmondható...

A nyilas nőkre elmondható hogy hűtlenek, megbízhatatlanok e téren?

Figyelt kérdés
Vagy vannak évjáratok, egyedek akik nem lesznek azok soha? :-D

2015. aug. 26. 21:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

Egyébként pedig ne félj a nyilas nőktől, a legjobb választás! Őszinték és őszinteséget várnak el. Szóval ezt a kérdést akár egyenest neki is felteheted, könnyen lehet, hogy még szívesen beszél is erről. Mert nem szereti ha átvágják, és inkább jobban szereti előre tisztázni a dolgokat, mint később csalódni valakiben.

A nyilas nő ragaszkodó, hűséges, megbízható társra vágyik, és cserébe ugyanezt el is várja, és még nagyon sok szerelmet ad...!

2015. aug. 27. 09:57
 12/18 A kérdező kommentje:

Na most aztán hova legyek?:-DD

Érdekes kettősséget látok a csajon.....

Látom a tüzet szenvedélyt vadságot, külsőleg öltözködésben smink haj minden......

De mintha a odaadó ANYA is ott lenne benne nagyon, nagyon szereti a bátyja kislányát.....

Csak nagy a korkülönbség 12, marhasok, tehát a kínai szerint is ugyanaz mint én...... de ez idővel megölheti a dolgokat, legtöbbször , gondolom én........

2015. aug. 27. 15:30
 13/18 anonim ***** válasza:

Bármilyen összeállításban meg lehet ölni a dolgokat.

Ne a napjegyből indulj ki.

A korkülönbségek lehet hogy nem ideálisak, de ne társadalmi elvárásokból indulj ki meg a félelmeidből, hanem abból amit érzel, azaz a szívedből.

Ne félj attól hogy megégeted magad, ha egy skorpiót is elviseltél ilyen sokáig :P

Ha nem működik a dolog az is ki fog derülni, ismerd meg jobban mielőtt filozofálnál hogy mi is lesz :P

2015. aug. 28. 01:04
 14/18 anonim ***** válasza:

Én 3 nyilast ismerek, az egyik a főnököm a másik pedig egy barátnőm, ők mindketten hűséges típusok, de amúgy nem nagyon tudnak egy helyben ülni, kell nekik a folyamatos változás, mozgás, olyan pasi kell nekik, aki nem fogja őket vissza, nem féltékenykedik és hagy nekik teret.

A 3. nyilas, akit ismerek, az nem nő, hanem pasi, ő bizony félrelépett rendesen.

2015. szept. 1. 17:14
 15/18 anonim ***** válasza:

17:14

Az is számít hogy a Vénusza hol van egy egyénnek. Az adja a párkapcsolati hozzáállást.

És azon belül is számít hogy melyik fokon van...

Példa: nyilas vagyok, vénuszom skorpióban. Soha nem csalnék meg senkit, tinikorom óta azon a véleményen vagyok hogy jobb szakítani ha valaki már nem a párját kívánja.

Oroszlán párommal elég bosszúálló voltam, akárhányszor flörtölt idegenekkel... Sőt megalázó helyzetekbe hoztam, ez is skorpiós dolog, a másik gyenge pontján támadni, ami neki fájhat. Tehát ez NEM nyilas tulajdonság.

A nyilasok szertelenek, de nem hazudtolják meg magukat és nem flörtölős típusok, szerintem inkább hűségesek.

2015. szept. 2. 07:59
 16/18 anonim ***** válasza:

Amúgy érdekes, hogy írod ezt az odaadó anya dolgot, az bennem is bennem van.. Nagyon szeretek gondoskodni...

Emberekről. Ez elvileg ugye rák tulajdonság, pedig semmim sincs a rákban.

A nyilas kettőssége abból is eredhet hogy tűzjegy, férfiasan bátor kalandkedvelő is tud lenni, de mindezt úgy hogy talpig igazi nő marad és nagyon gyakran igazán vonzó testbe születik :P

2015. szept. 2. 08:09
 17/18 anonim válasza:
Szia! Sok helyen olvasom,hogy a nyilasok,nem hűségesek,csalják a párjukat,ezt én csípőből megcáfolom,nem igaz!Én Kos vagyok (nő 28),a párom Nyilas (férfi 31),5 éve házasok vagyunk, és soha egy hangos veszekedés,ajtócsapkodás nem volt nálunk,holott azt írják hogy a Kos-Nyilas páros örökké veszekszik,kiabál egymással,és hogy mind a két csillagjegy hűtlen típus.Én az 5 év alatt soha nem éreztem késztetést arra,hogy a páromat megcsaljam,de ő sem.Ha valami problémánk volt,eddig mindíg higgadtan leültünk,és megbeszéltük veszekedés nélkül,őszintén.Szeretjük egymást,és kölcsönösen megbízunk egymásban.A bizalom nagyon fontos egy kapcsolatban,és ebbe egy harmadik nem fér bele!Ha ezt a bizalmat én vagy a párom eljátszanánk,onnantól fogva nem érne semmit az egész,nem tudnánk egymás szemébe nézni.Meg kell adni egymásnak a szabad mozgásteret,ami nem azt jelenti,hogy orrba-szájba csaljuk a másikat!Valamelyik hozzászóló itt írta,hogy a Skorpió a legaljasabb csillagjegy,nos én ezt is megcáfolnám! A nagymamám Skorpió csillagjegyű (ő is példás házasságban élt,érdekesmód egy Nyilas férfivel aki történetesen a nagyapám,sajnos ő már nem él),de tőle igazabb,aranyosabb,őszintébb,segítőkészebb embert keveset ismerek! Igaz,nem mindenben egyezik a véleményünk,de nem hinném,hogy ettől aljas lenne.A párom és én is imádjuk! :)Ezekkel csak azt akartam kifejezni,hogy egy kapcsolat alapja az egymás kölcsönös megértése,a bizalom,a szeretet,no és az sem árt,ha egy a célunk,az érdeklődésünk! :)A csillagjegy és a horoszkóp csak egy ostoba babona!
2016. márc. 7. 08:50
 18/18 anonim ***** válasza:

Az Oroszlan pasi megcsalos alkat?

Egyebkent 3-as vagyok, fenntartom a velemenyemet annak ellenere, h nyilvan nem minden Nyilas ilyen:-))Az aszcendensem Ikrek, nyilvan ez is szamit:-))Egyertelmu, hogy nem a megcsalas az eletcelom, de ha valaki igazan felkelti az erdeklodesemet akkor nehezen allok ellen. Mar ha ellenallok:-))

Szerintem ezzel nincs semmi gond, mindannyian masok vagyunk, van olyan Nyilas haverom aki mindig mindenkit megcsal es ismerek olyan Nyilast aki teljesen nyugis:-))

Egy biztos: a vegzeteim az Oroszlan pasik:-))

2016. márc. 7. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!