Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bak vagyok, a barátnőm pedig nyilas, én vagyok az idősebb. Azt olvastam hogy ez a két csillagjegy nem fér össze egymással, mert ő pozitív derülátò kalandos, én meg negatívabb vagyok. Kérdés mit tegyek ezügyben?
Mit tegyél? Felejtsd el a h..e csillagjegyek alatt írt baromságokat és alakítsd te a saját életedet!
Ne hogy már azok az izék befolyásoljanak téged?? :D
Baboban, babona, kibetoszott babona. Nem hiszem el hogy ilyen régi primitív marhaságokkal még mindig meglehet vezetni az embereket.
Soha nem is olvastam ilyeneket mégis teljesen egészséges életet élek.
Üdv
És most megkönnyebbült a lelked és kielégítetted a kíváncsiságodat, hogy elolvastad azt a sok hülyeséget?
Fölösleges ezen felhúznod magad, ezeket is csak emberek írják.
Ha a kérdésed első két modatát elhagyod, sokkal jobban nézne ki a dolog. Főleg férfi létedre nem kellene ilyen dolgokkal foglalkoznod.
Hogy a kérdésedre is feleljek: a barátnőd valószínűleg úgy szeret, ahogy vagy. Ha van egy jó poénod aktuálisan, akkor ne tartsd magadba, de nem kell erőltetni a dolgot folyamatosan, mert fárasztó és izzadtságszagú lesz a végeredmény. Az ember nem lehet minden percben humoros, és szerintem jobb is, ha valakivel nem csak röhögcsélni lehet.
Mi rengeteg ilyet szoktunk olvasni, mert marha vicces :D
Egyébként a legjobb trükk: olvasd el ugyanezt a marhaságot 5 különböző ilyen cuccban, szinte mind más lesz :D Ebből is látszik h mennyire marha sok értelme van.
Egyébként sokkal könnyebb annak poénkodni aki találkozik vele egy-két órára/bulira, mint a pasijának, aki gyakran,többet van vele. Átlag ember nem tud reggeltől estig jó poénokat tolni, meg nem is akar, bár vannak humorzsákok.
Mi speciel ha kifogytunk a jókból, de még olyan hangulatunk van hogy viccelődjünk, akkor kínozzuk egyest direkt kegyetlen szar poénokkal :D ( és azzal is lehet mosolyt csalni ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!