Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyilas no es Kos pasi? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Nem tudom az aszcendensem, se az ovet, de en a "jo" nyilas vagyok, ragaszkodo, huseges, szeretetre vagyo es ado. Kos pasim sosem volt, oke, kicsit, konok es zarkozott, de sosem vitaztunk meg es konnyeden , persze csak eszervekkel, de meggyozheto tipus. Viszont valamiert nem tudom, en csivitelo vagyok amugy, es azt mondjak a Kos is tarsasagi ember, de ha egyutt vagyunk, tudunk beszelgetni ugyan, de valahogy kisse felszinesen...2013. nov. 2. 18:19
1/6 ameoland válasza:
őszinte tapasztalatom,hogy a horoszkóp egy nagy f*cság
3/6 A kérdező kommentje:
Megis dominalo tenyezo a horoszkop az eletemben annak ellenere, hogy sosem ez alapjan dontottem :) ezert erdekel, ha meg fxszsagnak tartod, minek pazarolod az idot ilyen valaszadasra? :)
2013. nov. 2. 18:26
4/6 ameoland válasza:
hogy rávilágítsam az ebben keringő embereket,hogy hiába handabandázod meg a jövőt előre-(.. úgy is kifog derülni,mikor vele vagy. márpedig bármit mondd ezt a horoszkóp, ha tetszik->összejössz vele ha nem, akkor nem. és ha netán nem jönne be, akkor éppen az az 1 horoszkóp nem mondott jót,mert a vénusz takarta a merkúron át sugárzó jeleket, de ha igen, akkor pedig még nagyobb benne a hitünk.)-ha a saját életed te alakítod. igen, kell szerencse is és van,amikor a befektetett energia nem természetszerűen adja meg a jutalmad.. de mégis 2 dologért éri meg:1)te megtettél mindent és ez nyugodtság érzéssel tölt el a következő tervedhez 2)nem költöttél el egy valag pénzt a BPtv-n,hogy pénzenergiát kérj az aktuális, mítikus boszorkány mágustól.
5/6 A kérdező kommentje:
Megnyugtato, hogy ennyi jol mukodo nyilas -kos kapcsolatrol tudtok beszamolni :D
2013. nov. 2. 22:18
6/6 anonim válasza:
Mi! 18eves lany vagyok, baratom 15honappal fiatalabb nalam de ez nem folyasolja be a kapcsolatunkat. Tegnap este volt egy nagy vitank, 1ev alatt talan a masodik.. Kibekultunk, ma reggel talalkoztunk is, lattam hogy orul nekem, de valami szorongas van bennem. Reszben buntudat, reszben felelem, reszben csalodottsag..:) :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!