Mit tettek eddig a cigányok az országért?
1, nem vagyok jobbikos, nem is vagyok oda a politikáért, csak szájtépés az egész
2, van értelme a kérdésnek, mert szeretném tudni, hogy a kisebbség (vagy így sem lehet nevezni?) hogyan járul hozzá az ország/társadalom építéséhez. Azért teszem fel itt a kérdést, mert attól, hogy én nem látom, lehet hogy van ilyen.
Ááááh, nem unalmas még ez a folytonos cigányozás?
Igen, itt vannak és 90 %-uk semmit nem tett az országért. Elismerem.
És ott van az a 10%, amelyik normálisan él, vagy legalábbis megpróbálna normálisan élni, ha kapna rá lehetőséget.
És te ezt elismered?
Miért kell egyfolytában általánosítani? A románok meg azt mondják, hogy te egy hülye magyar vagy, aki anno folyton elnyomta a kisebbségetek. Akkor te most egy hülye magyarnak érzed magad, aki folyton elnyomta a kisebbségeket?
Mit tett eddig a cigányság 90%-a az országért?
tessék...
Annak idején ők voltak a kubikosok. Török tatár időkben ők is ugyanúgy kivették a részüket a harcokban. Ami meg a legfontosabb hogy zenéjükkel világhírűek lettek, és úgy mint magyar cigány zene, és nem simán cigány zene.
Amúgy ami ma itt van hogy mindent a szájukba tezsünk az felháborító. Mióta ez megy azóta csak szemét rajromákkal árasztották el az országot, és a normálisabb része haldoklóban van.
16:31 Egyetértek, hogy nehéz megfogni a dolgot, de azért szerintem a nagyságrendet lehet rézékeltetni ezzel. (nem vagyok se náci se semmi).
Nyilván nem lehet személy szerint kiemelni lakatos pistát, mert azt sem tudom ki az.
Szerintem az sem véletlen, hogy a börtöntöltelékek 90%-a cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!