Mit tettek eddig a cigányok az országért?
Van miről kérdést kiírni naponta 15 xör a hozzád hasonlóknak.
Gondolj bele, akkor a magadfajták mit tennének unalmukban?
hát, túl sok mindent biztos nem, legalábbis úgy kollektíve nézve.
ha a többi népcsoportot nézzük magyarok-kínaiak, stb akik itt élnek, ők közösen kollektíve nézve építettek. ergó ha mondjuk a magyarok 30%-a rombolt, de a 70%-a épített, akkor arra azt mondhatjuk, hogy többnyire hozzájárultak ahhoz, hogy épüljön az ország. gondolok itt az adózástól kezdve a munkán át sok mindenig.
ezzel szemben a cigányoknál nem hiszem, hogy a többség építő jellegűen állna hozzá a dolgokhoz. a nagy többségük, szerintem 90%-uk csak rombol, a maradék 10% -uk talán olyan mint a magyarok, esetleg van köztük régimódi cigány, pl zenész.
tehát szerény véleményem szerint a cigányok csak lejjebb húzták többségében az országot.
de persze az elsődleges bűnösök azok akik ezt hagyták, hagyják és még adják is alájuk a lovat, hisz kell a szavazat.
15:40 gondoltam, hogy valaki ezt is bele fogja böfögni, de inkább nem megyek bele
15:43 a cigány zenészekre én is gondoltam, az már egy pont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!