Mindennap étteremben enni miért luxus?
Ma egy ismerősöm nekem esett, hogy micsoda luxusban élek, hogy naponta étteremben eszek.
Úgy gondolom, hogy a délben a meleg étel nagyon fontos.
A megmikrózott kirántott húst nem bírom megenni,rossz íze lesz.
Persze nem az Arany Kaviár étteremben eszek, hanem vagy menüt szoktam enni, vagy egy nagy kebabot.De, van, amikor kiugrok egy salátatálért.
A mi cégünknél, teljesen elfogadott dolog, hogy délben kimennek az emberek enni.
Ebédszünet mindenkinek jár, elhagyhatja a munkahelyét is akár.
Külföldön is dolgoztam, ott meg teljesen magától értetődik.Fel is akasztanák azt a vezetőt, aki ezt ellenzi.
# 22/22 Időpont ma 15:31
Hogy ne lenne már az? Havi 26-35 ezret elkölteni csak ebédre? Nem kéne annak lennie, de ezt a túlnyomó többség nem engedheti meg magának.
Ki pontoz le mindenkit? :D
Azért aki már járt egy önkiszolgáló menzán meg egy igényes étteremben, az tudja a különbséget a kettő között.
Kebabozni nem étterem, de a kifőzde sem jut eszembe az étterem szó hallatán.
Valóban, bekapni egy gyors kaját sok esetben olcsóbb is lehet mint otthon főzőcskézni. Feleségem irodában dolgozik, ők is kijárnak büfébe, de ez nem étterem a szó szoros értelmében.
Rendes, beülős, pincéres étterem azért nem olcsó, két főnek leves, második, desszert, kávé már borsos lehet, ilyen helyekre azért inkább alkalmakkor megy az ember. Én is ettem már a Gundelban, Mátyás Pincében, Nobu - ban stb. De azért törzsvendég nem leszek ezekben.
Amellett valaki említette az adagokat. Igen, ez is gond, tudom maradi magyar tulok vagyok, de jó az étvágyam, nekem rendes adagot adjanak, a sok felkapott étteremben meg nem lehet rendesen jóllakni, valami kis maszat egy marha nagy tányér közepén, inkább ételköltemények ezek, semmint rendes ebéd/vacsora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!