Mindennap étteremben enni miért luxus?
Ma egy ismerősöm nekem esett, hogy micsoda luxusban élek, hogy naponta étteremben eszek.
Úgy gondolom, hogy a délben a meleg étel nagyon fontos.
A megmikrózott kirántott húst nem bírom megenni,rossz íze lesz.
Persze nem az Arany Kaviár étteremben eszek, hanem vagy menüt szoktam enni, vagy egy nagy kebabot.De, van, amikor kiugrok egy salátatálért.
A mi cégünknél, teljesen elfogadott dolog, hogy délben kimennek az emberek enni.
Ebédszünet mindenkinek jár, elhagyhatja a munkahelyét is akár.
Külföldön is dolgoztam, ott meg teljesen magától értetődik.Fel is akasztanák azt a vezetőt, aki ezt ellenzi.
Napi 1 doboz 1200 forintos cigarettára futja, de friss meleg ételt enni nem.
Logikus.
# 2/4 Időpont ma 14:14
Mert minden magyar ember elszív napi 1 doboz 1200 forintos cigarettát.
Ez aztán logikusabb :-D
Vannak jó éttermek.
Általában én önkiszolgáló "félgyors" étteremben szoktam enni.Rántott rajtot vagy canamber sajtot áfonyamártással, meg hasonló ételeket.
Ez simán kijön 1200 forintból.
Kebabból meg nagyot szoktam kérni, az is 1000 forint körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!