Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy Orbán féle...

Lehetséges hogy Orbán féle migránspolitikánk révén az új Pápa majd magyar származású lesz a jövőben? Mert mi védjük a "keresztény Európát".

Figyelt kérdés
2016. dec. 29. 19:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

# tobas

"Na ez azért szerintem történelmi túlzás."

Egyáltalán nem az. Ajánlom figyelmedbe például Kapisztrán Szent János tevékenységét és más korabeli forrásokat. Egyértelműen iszlám-keresztény vallásháborúnak tekintették az ottomán terjeszkedést. Mellesleg maguk az ottománok is.

2016. dec. 29. 20:53
 12/21 anonim ***** válasza:
7-es: ajánlom figyelmedbe az ötödik parancsolatot.
2016. dec. 29. 21:27
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Aki szerint a keresztényeknek harcolnia kell, és nem a békés egymás mellett élés a cél, az nem keresztény. Az ilyet leültetném, és végigolvastatnám vele az újszövetséget. Aki keresztény, az védi és segíti az elesetteket, függetlenül attól milyen náció tagja. Nem a keresztény egyház feladata a terroristák kiszűrése, ez a hatóságok feladata.
2016. dec. 29. 21:42
 14/21 anonim ***** válasza:

Te komolyan elhiszed hogy vikusz valamit is ved a sajat hatalman es vagyonan kivul?

Ekkorab@rmot xddd

2016. dec. 29. 22:06
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

54%-os, te nagyon ostoba vagy, fogalmad sincs róla mi az a kereszténység. Az eddigi megnyilvánulásaid alapján te az orbánista-nacionalista propaganda áldozata van, de ennek köze sincs a kereszténységhez. Én értem, hogy nagyon buta vagy és valószínűleg iskolázatlan, de próbálj belegondolni abba, amit beszélsz! Azzal érvelsz, hogy aki gyűlöli a bevándorlókat az azért keresztény, mert a középkorban is harcoltak a keresztény államok a muszlimok ellen. Az érvelésed viszont teljességgel hibás. Ki nem sz*rja le, hogy hány muszlimot öltek meg a keresztesek? A te érvelésed alapján 1000 év múlva érvelhetne valaki azzal, hogy az az igazi keresztény, aki befogadja a menekülteket, hiszen így tették ezt a 2000-es évek környékén a keresztény államok. Így sem látod milyen logikátlan az érvelésed?

Ne azzal dicsekedj, hogy hányezreket öltek meg Jézus nevében, politikai indokok által vezérelt pápák és uralkodók nevében a szerencsétlen katonák. A BIBLIÁBÓL IDÉZZ NEKEM VALAMIT, AMI FELJOGOSÍT TÉGED RÁ, HOGY ELUTASÍTSD, SŐT MI TÖBB GYŰLÖLD A MENEKÜLTEKET! Várom válaszod, de amennyiben nem vagy képes továbbra se alátámasztani igazad inkább ne égesd magad tovább.

2016. dec. 29. 22:51
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom valószínűnek, hogy Orbán politikája, akár kis mértékben is növelné ennek az esélyét. Viszont, esetleg csökkentheti.
2016. dec. 29. 23:54
 17/21 anonim ***** válasza:

Mi köze Orbán Viktor politikájának a pápaválasztáshoz?:D

Aki azt írta, hogy a Vatikánnak túl nagy hatalma van... mire gondolt?

Egyszerűen nevetséges az egész feltevés. És mint gyakran, elrugaszkodott a Bibliától.

És Ferenc pápa jó pápa, végre egy emberi gondolkodású katolikus vezető. Nem, alapvetően semmi köze a migránskérdéshez. A pápa a Katolikus Egyház vezetője. A papok cölibátusához, az egyház melegekhez való viszonyulásához, az egyházon belüli szexuális vagy korrupciós vétségekhez van köze, nem pedig migrációs krízisek kezeléséhez.

Egyébként azt veszem észre, hogy az emberek még az amúgy is beszűkült "jobb vagy bal" gondolkodásmódot is leegyszerűsítették "hazavédelmező vagy migrácssimogató" sémára, és ez alapján ítélnek meg... kb mindenkit. Ez pl látszott itt az oldalon az osztrák választások kapcsán is. Szomorú.

2016. dec. 30. 01:38
 18/21 anonim ***** válasza:

15#

Nem vagyok Orbán áldozata, nem is szavazok rájuk.

A bibliát többféleképpen is lehet értelmezni.A pápa így értelmezi, a tradicionalista keresztények másként.

2016. dec. 30. 11:27
 19/21 anonim ***** válasza:
18-as: Eddig, és ne tovább! (ez is egy bibliai részlet kicsit átfogalmazva, gondolom tudod honnan, hisz nagyon nagy keresztény vagy?) Ne tedd magad nevetségessé ezzel a hadovázással! A Bibliát többféleképpen lehet értelmezni. Oké. Mondd el nekem te hogyan értelmezed a Bibliát, milyen versek alapján acsarkodsz a menekültek ellen? Jézus mely tanítása jogosít fel minket arra, hogy gyűlöljük ezeket a szerencsétleneket? Kíváncsi vagyok tudsz-e mondani akár egy idézetet is.:)
2016. dec. 30. 15:17
 20/21 anonim ***** válasza:
I. Donald
2016. dec. 30. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!