Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyar emberek tényleg csak...

A magyar emberek tényleg csak úgy tudják elképzelni az életet, hogy vagy ők ütnek, vagy őket ütik, tehát a békés egyensúly számukra elképzelhetetlen?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdés kommentjéből egy érdekes rész :

"Az emberek imádnak a lónak vagy a jobb vagy a bal oldalára esni. És irritálja őket az egyensúly, vagyis a ló nyergébe ülni. Szerintük kétféleképpen lehet elképzelni az életet: Vagy ő üt vagy őt ütik. Úgy már nem ha senkit sem ütnek hanem mindenki jól jár. Márpedig a nyugati demokráciák inkább az utóbira törekedtek mindig, és bevált nekik."

Szerintem ez nagyon így van.

2016. dec. 26. 00:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
6%

20.

Én egy 01.26. időpontban írt hozzászólásra reagáltam.

"hogy befogadásuk esetén békésen élünk egymást tisztelve. A gondolatmenetük a következő: vagy kitesszük őket az országból vagy pedig ők kiszorítanak minket az életterünkről."

Ha befogadjuk őket, hol fognak élni? Logikus, ha valaki támogatja a befogadásukat, adódhat a kérdés, csak nem tán maga is befogad belőlük párat?

A határon túliakról nem volt szó, különösen a befogadásukról nem, tekintve, hogy a soraikból nincs bevándorló tömeg hazánk irányába, ők van hol lakjanak a szülőföldjükön.

Összefoglalva: ha valaki támogatja a bevándorlást befogadna - e személy szerint menekülteket az otthonába?

A magyarokat - akik nem menekülnek és nem szorulnak befogadásra - nem én hoztam szóba, róluk nem volt szó, az ő problémájuk nem tartozik ide.

2016. dec. 26. 19:14
 22/22 anonim ***** válasza:

"Ha befogadjuk őket, hol fognak élni?"

Ahogy te is írtad, vannak erre való intézmények. Még mindig nem értem miért kellene befogadnom őket.

"Összefoglalva: ha valaki támogatja a bevándorlást befogadna - e személy szerint menekülteket az otthonába?"

Édes istenem! A befogadást az országba értjük. Magyarázd már el miért kellene az otthonomban elszállásolnom őket?

Ha te szolidáris vagy más magyarokkal, azt csak úgy tudod kifejezni, h befogadod őket az otthonodba?

Hihetetlen, h egyszerűen képtelenek vagytok nem szélsőségekben gondolkodni...

2016. dec. 27. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!